Angelina Jolie rá se mert nézni Jennifer Anistonra a Golden Globe-on: fotó

Forrás: NBCUniversal via Getty Images/2018 NBCUniversal Media, LLC/Handout -
Dakota Johnson Golden Globe 2018 Angelina Jolie Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki sem fogja elfelejteni azt a pillanatot, maikor Jennifer Aniston színpadra lépett a Golden Globe-gálán, Angelina Jolie pedig azt se tudta, hova nézzen. A legviccesebb azonban Dakota Johnson reakciója az egész kialakult helyzetre...

Mondhatni, történelmi pillanat volt, amikor Jennifer Aniston színpadra lépett a Golden Globe-gálán méghozzá azért, mert Angelina Jolie is ott volt a nézők között. Mindenki kíváncsi volt arra, hogyan reagálja majd le a barna sztár a helyzetet, de nem mondhatnánk, hogy intelligens felnőtthöz méltó viselkedést sikerült produkálnia. Igazából azt sem tudta, merre nézzen félre, mikor Jennifer Aniston felvonult.

Jennifer Aniston a színpadon Forrás: NBCUniversal via Getty Images/2018 NBCUniversal Media, LLC/Handout

A legviccesebb a helyzetben persze nem Angelina Jolie szerencsétlenkedése volt, hanem Dakota Johnson reakciója. A színésznő aggódva tekintett Angelina Jolie-ra, miközben Jennifer Aniston a színpadon állt, a színésznő arckifejezése pedig mindent elárult arról, hogyan vélekedik Angelina Jolie viselkedéséről.

@obviousbutamazing által megosztott bejegyzés,

Kínos! Így kerülgette egymást Jolie és Aniston a Golden Globe-gálán


Nem bírják elviselni egymást, és sokáig soha nem jelentek meg ugyanazon a rendezvényen. De a 2018-as Golden Globe-gálán egymás szemébe kellett nézniük. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Demcsák Zsuzsa a Facebookon reagált Shane Tusup beszédérehttp://www.life.hu/sztarok/20180112-demcsak-zsuzsa-reagalt-shane-tusup-beszedere.htmlDemcsák Zsuzsa is reagált Shane Tusup az "Év Sportolója Gálán" mondott beszédére. Véleményét Facebook oldalán tette közzé. TV + Sztárok--Ezzel köszöntötte fel Nádai Anikót a szerelme, Aurelio: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20180112-igy-unnepelt-nadai-aniko-es-aurelio.htmlRomantikus hangulatban ünnepelt Nádai Anikó és Aurelio. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea pszichológushoz jár: szerinte Bochkornak is kellenehttp://www.life.hu/sztarok/20180112-varkonyi-andrea-pszichologushoz-jar-szerinte-bochkornak-is-kellene.htmlVárkonyi Andrea hamarosan megszerzi pszichológusi diplomáját, de ettől még ő is jár szakemberhez, és Bochkor Gábort is elküldené. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó halálhírét keltettékhttp://www.life.hu/sztarok/20180112-pecsi-ildiko-halalhiret-terjesztik.htmlMegállíthatatlanul terjednek a színészek, közszereplők halálhírét keltő oldalak, fokozza a bajt, hogy rengetegen elhiszik és megosztják ezeket az átveréseket. Nemrég Pécsi Ildikót búcsúztatták. TV + Sztárok--Petics Kristóf legújabb dalát nem értjük: videó! http://www.life.hu/sztarok/20180111-vajon-mirol-szolhat-petics-kristof-legujabb-dala.htmlPetics Kristóf legfrissebb szerzeménye bizarr, érthetetlen és több szempontból is ijesztő. TV + SztárokOrigoDurván beszólt féltestvére Meghan Markle-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20180111-durvan-beszolt-feltestvere-meghan-markle-nek-samantha-grant.htmlAlaposan beolvasott féltestvére, Samatha Grant Meghan Markle-nek. A nő azt mondja, a leendő hercegnének ideje lenne valamit visszaadnia abból, amit édesapjától kapott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.