Gombos Edinának lejár a szülési szabadsága: valószínűleg nem tér vissza aTV2-höz

TV2 Amerika szülési szabadság Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gombos Edina szülési szabadsága hamarosan véget ért, vajon visszatér a műsorvezető csatornájához?

Gombos Edináék mindenkit megleptek, amikor 3 éve úgy döntöttek, kiköltöznek Amerikába. A műsorvezető szülési szabadsága alatt tette át székhelyét a tengerentúlra, éppen ezért a TV2-vel sem kellett megbeszélnie a döntését. Akkoriban azonban úgy nyilatkozott, hogy nem végleges letelepedést terveznek, csupán arra az időre költöztek ki, míg szabadságát tölti.

Gombos Edina valószínűleg nem tér vissza a képernyőre Forrás: TV2

Nem végleg költöztem el, csak amíg szülési szabadságon vagyok a kisfiammal,

nyilatkoztaBorsGombos Edina jelenleg is szülési szabadságát tölti, így a tavaszi struktúrában nem tervezett vele a csatorna

Gombos Edina a gyerekei miatt költözött Amerikába

Mindenki meglepődött, amikor Gombos Edináék felpakoltak, és nekivágtak az ismeretlennek. Amerikába költöztek, és sokan féltették őket, de úgy tűnik, hogy minden számításuk bejött! Gyönyörű helyen élnek, és nem is lehetnének boldogabbak! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Gáspár Laci bebizonyította, hogy nem plasztikáztatott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180121-gaspar-laci-bebizonyitotta-hogy-nem-plasztikaztatott.htmlGáspár Laci nagyon jó formában van, amiért nagyon sokat is tesz. Arra is hajlandó, hogy arcfiatalító kezelésnek vesse alá magát, amit sokan plasztikai műtétként állítottak be. Kiakadt a zenész a hazugságon. TV + Sztárok--Ed Sheeran eljegyezte szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20180121-ed-sheeran-eljegyezte-szerelmet.htmlA popsztár 2015 óta van együtt barátnőjével, és most úgy döntöttek, hogy hivatalossá teszik kapcsolatukat.TV + Sztárok--Friss! Felfedte arcát a leszbikus magyar színésznő szeretője: így néz kihttp://www.life.hu/sztarok/20180121-felfedte-arcat-a-leszbikus-magyar-szineszno-szeretoje-viaszbaba-szinesznot-szerettem.html"Felfedem hát magam, kedves kétkedők - eljött az idő. Most pedig elutazom néhány napra pihenni - eljött az idő" - írta Facebook oldalán a Viaszbaba - Színésznőt szerettem című botránykönyv szerzője. Blogján pedig egy fotót is mutatott magáról.TV + SztárokOrigoDöbbenetes dolog derült ki: Zámbó Jimmy megjósolta saját haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20180120-zambo-jimmy-megjosolta-sajat-halalat.htmlPintért Tibor olyan dolgot tudott meg Zámbó Jimmy özvegyétől, Edit asszonytól, amit a zenész halála óta még senki sem hallott. TV + SztárokOrigoEz Bódi Sylvi véleménye a használt ruhákról: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20180120-ezt-gondolja-bodi-sylvi-a-hasznalt-ruhakrol.htmlBódi Sylvi egy hosszú bejegyzésben fejtette ki a véleményét a használt ruhákról és az emberek viselkedéséről. TV + Sztárok--Egy megrázó darab miatt látja másképp az életet Détár Enikő http://www.life.hu/sztarok/20180120-detar-enikot-egy-halalos-beteg-no-szerepeben-lathatjuk.htmlDétár Enikő legújabb szerepe sokat tanított a csinos színésznőnek az életről. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.