David Beckham válás Rebecca Loos Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Beckham korábbi szeretője, Rebecca Loos egy érdekes bejegyzést tett közzé közösségi oldalán azután, hogy a média a Beckham házaspár válásáról kezdett el pletykálni.

Napok óta pletykálnak a Beckham házaspár válásáról. Az ügyben megszólalt David állítólagos szeretőjének édesapja és szakértő is kielemezte a sztárpár gesztusait.

Nem maradt csendben a focista korábbi szeretője, Rebeca Loos sem, aki most egy különös bejegyzést tett közzé Instagram-oldalán. A képen épp jógázik, hozzá pedig egy olyan szöveget írt, ami egyértelműen Beckhamékre vonatkozik.

Mindenki csak ítélkezik. Az emberek meg vannak róla győződve, hogy mindent csak ők csinálnak jól és a tőlük különböző embereket csak leszólják. Én próbálom elengedni ezeket a véleményeket, csak így tudom megteremteni a belső egyensúlyt, egyszerűen kizárom a negatív, zavaró tényezőket. A boldog emberek önmagukat értékelik és javítják, míg a boldogtalanok másokat értékelnek és ítélnek meg."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.