Károly herceg nem nézi jó szemmel Meghan Markle költekezését

Forrás: MTI/Kátai Edit -
fashion week pénz Meghan Markle Károly herceg ruha kiadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint nagyon nem tetszik Károly hercegnek Meghan Markle költekezése. Az újdonsült hercegné túl drága ruhákban jár.

Eddig úgy tűnt, jól kijön egymással Meghan Markle és apósa: Károly herceg még egy kedves becenevet is adott Harry feleségének. Most azonban úgy tűnik, Meghannak mégis sikerült kihúznia a gyufát. A Closer Weekly azt írja, Károly nehezményezi, hogy menye túl sok pénzt költ ruhákra.

Míg Katalin hercegné rendre viszonylag olcsó, szinte bárki számára elérhető darabokban jár, addig Meghan a legmenőbb márkák ruháit választja. Első hivatalos megjelenésén egy közel 5 milliós Givenchy-t viselt, de láthattuk már egy másfél millió forintot érő, virágos Oscar de la Rentában is.

Meghan Markle Givenchy ruhában Forrás: AFP/Jim Clarke

Nagyon ki van akadva Károly, hogy ennyi pénzt kell kiadniuk Meghan ruháztatására. Szinte két lábon járó ATM-nek érzi magát, és komolyan fontolgatja, hogy leül menyével és fiával elbeszélgetni erről" – nyilatkozta egy bennfentes.

Íme, Lajos herceg hivatalos keresztelői fotóihttp://www.life.hu/sztarok/20180716-ime-lajos-herceg-hivatalos-kereszteloi-fotoi.htmlJúlius elején keresztelték meg Katalin és Vilmos harmadik gyermekét, Lajos herceget. Az eseményen készült hivatalos portrékat nemrég tette közzé a királyi család: csodálatosak. TV + Sztárok--Rúzsa Magdival sem interjút készíteni, sem fotózkodni nem lehetett az EFOTT utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-ruzsa-magdival-sem-interjut-kesziteni-sem-fotozkodni-nem-lehetett-az-efott-utan.htmlRúzsa Magdinak az idei EFOTT volt az egyik utolsó Budapest környéki fellépése 2020-ig. Ki is tett magáért az énekesnő, hatalmas bulit csapott, de nem érintkezett a rajongókkal, és interjút sem adott. A koncert után egy sötétített ablakú kisbuszban sietve el is hagyta a fesztivált.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSámán segítségével esett teherbe Ördög Nóra: súlyos pénzeket fizetetthttp://www.life.hu/sztarok/20180716-saman-segitsegevel-esett-teherbe-ordog-nora-sulyos-penzeket-fizetett.htmlTöbb tízezret fizetett ki Nánási Pál és Ördög Nóra, hogy végre gyerekük lehessen. A csodatévő sámán segítségét is kérték, aki azt ígérte, hogy a műsorvezető három hónapon belül állapotos lesz.TV + SztárokOrigoLess be Luxus Vivi esküvőjének kulisszái mögé: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-less-be-luxus-vivi-eskuvojenek-kulisszai-moge-video.htmlÍme Luxus Vivi esküvőjének kulisszatitkai.TV + Sztárok--Britney Spears koncert közben mellbimbót villantott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-britney-spears-koncert-kozben-mellbimbot-villantott-video.htmlKoncert közben villantott Britney Spears: kiszabadult a melle a felsőjéből.TV + Sztárok--John Newman exkluzív interjút adott az EFOTT-on: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-john-newman-exkluziv-interjut-adott-az-efotton-video.htmlAz EFOTT-on adott interjút a világhírű énekes, John Newman. A life.hu riporterének kendőzetlenül mesélt mindenről.TV + SztárokFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.