Így nevezi Károly herceg Meghan Markle-t

Forrás: Getty Images -
házasság királyi család Meghan Markle Károly herceg becenév
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, milyen becenevet kapott a királyi családtól Meghan Markle.

Kevesen tudják, de a királyi családban immár hagyománynak számít, hogy minden családtag kap valamilyen furcsa becenevet, aminek a jelentését csak a belső körök ismerhetik. Vilmos herceget például néha Steve-nek szólítják, míg II. Erzsébet királynőt Lilibetnek.

Most kiderült, hogy már Meghannak is van beceneve, méghozzá Károly herceg nevezte el így. A Mirror azt írja, hogy az após „Tungstennek", azaz „Volfrámnak" hívja, ugyanis úgy véli, menye pontosan olyan, mint maga a fém: kemény és hajlíthatatlan.

Meghan becenevét Károly herceg találta ki Forrás: Getty Images

A lap szerint ez egy nagyon kedves becézés, azt jelenti, hogy Károly tiszteli Meghant és ezzel is kifejezi nagyrabecsülését.

Károly úgy érzi, Harrynek pont egy ilyen típusú nőre volt szüksége, aki kemény, mint a volfrám és tökéletesen kiegészíti őt" – nyilatkozta egy bennfentes.

Először készül azonos neműek esküvőjére a királyi családhttp://www.life.hu/sztarok/20180618-eloszor-keszul-azonos-nemuek-eskuvojere-a-kiralyi-csalad.htmlHarry herceg és Meghan Markle után újabb esküvőre készül a királyi család. Nem is olyan régen egyikük bevallotta, hogy homoszexuális, ő készül most oltár elé állni partnerével. TV + Sztárok--Anyatejet fejő feleségéről, Chrissy Teigenről posztolt John Legendhttp://www.life.hu/sztarok/20180618-anyatejet-fejo-felesegerol-chrissy-teigenrol-posztolt-john-legend.htmlAnyatejet fejő feleségéről posztolt közösségi oldalán John Legend. TV + Sztárok--Így ünnepelték a magyar sztárok az apák napjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180618-igy-unnepeltek-a-magyar-sztarok-az-apak-napjat.htmlAz apák is megérdemlik, hogy legyen egy nap, ami róluk szól, és a 20. század eleje szerencsére óta van is. Június harmadik vasárnapján a borostás hősöket ünnepeljük, amiről természetesen a hazai sztárok sem felejtkeztek el. Mindannyian megható fotókkal köszöntötték az apukákat, akik bearanyozzák a gyermekeik életét. Természetesen Liptai Claudia, Farkasházi Réka és Ördög Nóra is megemlékeztek férjeikről, de Manker sem hagyta ki Kasza Tibi köszöntését, bár ő még csak leendő apuka. TV + SztárokOrigoMegkeresztelték Vasvári Vivien kisfiát, Edwardothttp://www.life.hu/sztarok/20180618-megkereszteltek-vasvari-vivien-kisfiat-edwardot.htmlNemrégiben hozta világra Miamiban második gyeremekét a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien. A hétvégén pedig a keresztelőt is megtartották. TV + SztárokOrigoElhunyt a kambodzsai herceg feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20180618-elhunyt-a-kambodzsai-herceg-felesege-norodom-ranariddh-ouk-phalla.htmlAutóbalesetben elhunyt a kambodzsai herceg, Norodom Ranariddh felesége, Ouk Phalla. TV + Sztárok--Így néz ki Tóth Vera kócosan, smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20180618-igy-nez-ki-toth-vera-kocosan-smink-nelkul.htmlTóth Vera mostanában dögösebbnél dögösebb fotókat posztol, nagyon élvezi, hogy olvadnak le róla a kilók. Éppen ezért volt furcsa az a kép, amit most mutatott.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.