Kiakadtak az alattvalók Meghan Markle új ruháján

Forrás: Chris Jackson/Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
fashion week Oscar de la Renta Meghan Markle ruha Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ruhája miatt támadják Meghan Makle-t: a hercegné legújabb szettje nem nyerte el mindenki tetszését.

Csak ámulnak az alattvalók Meghan Markle stílusán: amióta hercegné vált a színésznőből rendre lenyűgöző szettekben jelent meg a különböző hivatalos eseményeken. Most azonban úgy tűnik, elkövette az első hibát az öltözködésében, legalábbis legutóbbi ruhája igencsak megosztotta a közvéleményt.

Harry herceggel egy esküvőn vettek részt, Meghan választása pedig egy közel másfél millió forintot érő Ocar de la Renta darabra esett. A pillekönnyű ruha időjárás szempontjából biztosan nem volt jó választás, a szél ugyanis annyira fújt, hogy az ifjú hercegnének végig a combján kellett tartania a kezét, nehogy véletlenül többet mutasson a kelleténél - írja a DailyMail.

A rajongóknak viszont nem csak emiatt nem tetszett, sokak szerint úgy néz ki, mintha a nagymama ruháját vette volna elő a szekrényből, vagy esetleg virágos tapétába, függönybe burkolózott volna.

7+1 magyar natúrkozmetikum nyárra, amit imádni fogszhttp://www.life.hu/trend/20180615-magyar-naturkozmetikumok-nyarra.htmlHa egyszer elkezdesz natúrkozmetikumokat használni, soha többet nem fogsz máshoz nyúlni. Egyrészt sokkal jobb egy ilyen terméket felvinni, ami természetes alapanyagokból készült, nem tartalmaz mesterséges illat- és színezékanyagot, mentes a kőolajszármazéktól, és a bőrt irritáló anyagoktól. Másrészt a környezetet sem terhelik meg úgy, mint a hagyományos kozmetikumok, és állatkísérleteket sem végeznek miattuk. Következzen 7+1 termék a vegyszermentes bőrápolás és a nyár jegyében! TrendOrigoNem tetszett a követőinek Kulcsár Edina ruhájahttp://www.life.hu/trend/20180617-nem-tetszett-a-kovetoinek-kulcsar-edina-ruhaja-a-joy-galan.htmlMegmutatta követőinek ruháját Kulcsár Edina, ám az nem aratott osztatlan sikert. Ízlések és pofonok.. Trend--Heti trendjelentés: Rihanna mellei elszabadultak a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20180615-heti-trendjelentes-szerepel-benne-rihanna-meghan-markle-rita-ora.htmlEzen a héten sem szűkölködtünk a vörös szőnyeges eseményekben. Igencsak változatos kép rajzolódott ki: sokféle stílust, sok divatbakit, de néhány elegáns darabot is láthattunk. Mutatjuk a részleteket! Trend--Ombre körmök unikornis színekben: készítsd el, imádni fogod!http://www.life.hu/trend/20180615-ombre-unikornisos-kormok-nyarra.htmlHa szeretnél egy igazán izgalmas nyári manikűrt, akkor ezt az ombre festést kell kipróbálnod. A legjobb benne, hogy sokféle stílusban el lehet készíteni, lehet pasztell vagy neon, ráadásul bármilyen színek és árnyalatok. De az unikornislázat is meglovagolhatod. Mutatjuk, hogyan! TrendOrigoEbben a ruhában ment férjhez Liptai Claudia: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180614-ebben-a-ruhaban-ment-ferjhez-liptai-claudia-foto.htmlLiptai Claudia hétvégén tartotta meg esküvőjét, ami tökéletesre sikeredett. Nagyon régóta várt erre a napra, nem csoda, hogy tündökölt a boldogságtól. Csodálatos ruhában ment férjhez. Trend--Milliókat költ ruhákra Rúzsa Magdihttp://www.life.hu/trend/20180611-milliokat-kolt-ruhakra-ruzsa-magdi-divat.htmlRúzsa Magdi nem sajnálja ruhákra és kiegészítőkre a pénzt, fellépésein és a magánéletben is a legmenőbb márkák szettjeibe bújik. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.