Várkonyi Andrea TV2 Micsoda nők! Várkonyi Andreával felmondás Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Értesülések szerint felmondott a TV2-nél Várkonyi Andrea.

Pár napja bombaként robbant a hír, miszerint szakított Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor. A pár szét is költözött és a hírek szerint már mindkettőjüknek új kedvese van.

Most kiderült, hogy a csinos műsorvezető életében más változások is történtek nemrég: felmondott a TV2-nél. A Bors értesülései szerint megszüntették a Micsoda nők! Várkonyi Andreával című műsorát, pedig ő szívesen folytatta volna. Ezek után úgy döntött, már nem szeretné vezetni a FEM3 Cafét sem, és felmondott.

Várkonyi Andrea felmondott Fotó: Adrián Zoltán - Origo
Rubint Rékának fáj, hogy lánya, Lara nem akar tornáznihttp://www.life.hu/sztarok/20181010-rubint-rekanak-faj-hogy-lanya-lara-nem-akar-tornazni.htmlRubint Réka legnagyobb szívfájdalmáról vallott egy konferencián: sajnálja, hogy Larát nem érdekli a mozgás. TV + Sztárok--VV Indián a Ninja Warriorban tér visszahttp://www.life.hu/sztarok/20181010-vv-indian-a-ninja-warriorban-ter-vissza.htmlVisszatér a képernyőre VV indán: a Ninja Warriorban próbálja ki magát. TV + SztárokOrigoEgymásba kapaszkodva állt a közönség elé Gregor Bernadett és volt férje, Szarvas Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20181010-egymasba-kapaszkodva-allt-a-kozonseg-ele-gregor-bernadett-es-volt-ferje-szarvas-attila.htmlGregor Bernadett és volt férje, Szarvas Attila csak múlt héten jelentették be, hogy elváltak útjaik. Hiába azonban a szakítás, úgy tűnik, nem tudnak teljesen elszakadni egymástól. TV + SztárokOrigoRubint Réka szerint Schobert Norbi kegyetlenül őszintehttp://www.life.hu/sztarok/20181010-rubint-reka-szerint-schobert-norbi-kegyetlenul-oszinte.htmlRubint Réka nem csak magáról és követőiről, de Norbiról is beszélt egy konferencián. Elárulta, szerinte férje ma már megtanulta, hogy ne posztoljon első felindulásból, de régen kegyetlenül őszinte volt. TV + Sztárok--Karambolozott Détár Enikő és párja: totálkárosra tört az autójukhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-karambolozott-detar-einko-es-parja-totalkarosra-tort-az-autojuk.htmlDétár Enikőnek és párjának durva autóbalesetben volt részük, de szerencsére személyi sérülés nem történt. TV + SztárokOrigoNicole Kidman western ruhában mutatta meg lapos hasáthttp://www.life.hu/sztarok/20181009-nicole-kidman-western-ruhaban-mutatta-meg-lapos-hasat.htmlRendkívül vicces videót töltött fel Instagram-oldalára Nicole Kidman. Amellett, hogy megvillantja lapos hasát, egy igencsak őrült szerelésben köszönti a hétvégét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.