Megszólalt Pintér Tenya barátnője, Frida: „Rémálomnak tűnhet a kapcsolatunk”

Forrás: TV2 -
párkapcsolat barátnő Pintér Tibor Frida rémálom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy látszik, rendeződik Pintér Tibor és kedvese, Frida viszonya. A fiatal lány meglepő kijelentést tett a Ripostnak.

Nehéz időszakon megy keresztül Pintér Tibor és fiatal barátnője, Frida. Pár hete élő adásban vesztek össze, amikor a lány hülye f@sznak titulálta a Nemzeti Lovasszínház igazgatóját, aztán el is költözött tőle. Most azonban úgy tűnik, kibékülnek, és Frida már a közös babáról ábrándozik.

Pintér Tibor és Rubos Frida A legbátrabb párosban Forrás: TV2

„Kívülről nézve tényleg rémálomnak tűnhet a kapcsolatunk, de belülről egyáltalán nem az, csak valahogy így jön le. [...] Vannak napok, amikor felkelünk és nagyon utáljuk egymást, de a legtöbbször, ha ránézek, inkább az jut eszembe, mennyire szeretem. Néha annyira, hogy már azon ábrándozom, milyenek lennénk szülőként. Igen, van, hogy úgy érzem, le tudnám vele élni az életemet, és szívesen szülnék neki gyereket” – mondta Frida a lapnak, aki már elfogadta, hogy a lovak után ő csak a második helyet szerezheti meg Tenya szívében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.