Pofonegyszerűen készül a legfinomabb sütőtök

Forrás: Thinkstock -
Gréta konyhája recept sütőtök egészséges életmód Stőhr Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legegyszerűbb módja a sütőtök elkészítésének, ha megsütöd, de ne hidd, hogy már minden trükköt ismersz!

Kreálhatsz belőle sütőtökkrémlevest, muffint vagy isteni lattét, de a klasszikus sütőben készült sütőtök elmaradhatatlan kelléke a szezonnak. Ha ezúttal valami kicsit különlegesebbre, pikánsabbra vágysz, próbáld ki a mennyei fűszerkombinációval ízesített finomságot. Ebédre, vacsorára remek választás - itt meg is mutatjuk, hogyan készül!

Forrás: Thinkstock

Télen is csúcsformában

Télen sem törvényszerű az elhízás - itt adtunk már tippeket, hogyan tartsd a nyári formádat! A sok zöldség- és gyümölcsfogyasztás is nagyon fontos a hideg idő beköszöntével, itt már megmutattuk a legfinomabb vitamindús ételeket ősz végére.

Ha mellőznéd a sajtokat: kóstold meg a dióparmezánt!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141016-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-dioparmezan.htmlHa úgy döntesz, hogy áttérsz a vegán életmódra, akkor az állati fehérjéből készült sajtokat is mellőznöd kell majd az étrendedből. Vannak azonban olyan finomságok, amik tökéletesen helyettesítik kedvenc sajtjaidat. Stőhr GrétaOrigoNassolj gluténmentes citromos finomságot! http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140923-stohr-greta-receptje-greta-konyhaja-glutenmentes-limonade-sutemeny.htmlHa valami egyszerű, gyors és egészséges édességre vágysz, próbáld ki a limonádé-süteményt! Stőhr GrétaOrigoImádod az ázsiai ízeket? Próbáld ki ezt a mennyei és egészséges finomságot!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140911-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-pad-thai-piritott-tofuval.htmlKóstoltad már a legnépszerűbb thai gyorsételt? Ha nem, itt az ideje!Stőhr Gréta--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.