Pillanatok alatt elkészül ez a gluténmentes finomság

Forrás: Thinkstock -
Gréta konyhája vegán Stőhr Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan itt a bikiniszezon, így nem árt egy kicsit jobban odafigyelni a napi kalóriabevitelre. Ha imádod az édességeket, akkor érdemes új recepteket kipróbálnod - a chai fűszeres minifánkot mindenképp!

A kókusz az alapja ennek a csábító édességnek, amit bátran beleilleszthetsz a fogyókúrás étrendedbe is. A hozzávalók listáján szereplő liszt pedig gluténmentes, így akkor is eheted, ha esetleg gluténérzékeny vagy. Ha szívesen elkészítenéd a chai fűszeres minifánkokat, a receptért kattints ide!

Forrás: Thinkstock

Gréta tippjei

Nassolnivaló cukor nélkül? Készíts egészséges pudingot, ami ráadásul nagyon finom is - a receptet ITT találod. Ha pedig egy olyan fügés finomságot keresel, ami gyorsan elkészül, és nem is hizlal, akkor ITT kipróbálhatsz egy remek receptet.

A krumpli 50 árnyalata - isteni receptek, amik után megnyalod mind a 10 ujjadat!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150217-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-a-krumpli-50-arnyalata.htmlHa eddig unalmasnak gondoltad a krumplit, a következő receptek után biztosan megváltozik majd a véleményed!Stőhr GrétaThinkstock10+1 tipp, amikkel túlélheted a telethttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150121-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-tippek-hogy-tuled-a-telet-vitaminok-gyogyteak.htmlEleged van a napfény nélküli hétköznapokból, a latyakos időből, a megfázásból és a korán sötétedésből? Hidd el, a telet is lehet élvezni, ehhez pedig nem is kell más, csak néhány apró trükk.Stőhr Gréta--Próbáltad már a lapos has koktélt? Ha nem, itt az ideje!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150205-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-lapos-has-koktel.htmlA lapos hashoz nem árt a rendszeres mozgás, ám finom, de egészséges ételekkel, italokkal is rásegíthetsz. Mutatok egy koktélt, amit imádni fogsz!Stőhr Gréta--Szeresd meg a kelbimbót - mogyoróval isteni lesz!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141212-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-mogyoroszoszos-kelbimbo-piritott-szezammaggal.htmlLépj túl a párolt kelbimbón, mert ezt a zöldséget sokkal ízletesebben is el lehet készíteni!Stőhr Gréta--Erős immunrendszer, gyönyörű bőr - Préselj zöldséget, gyümölcsöt!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141113-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-a-preseles-pozitiv-hatasai.htmlPréselt leveket nem csak akkor érdemes fogyasztanod, ha fogyni szeretnél: ezek a vitaminbombák erősítik az immunrendszert, feltöltenek energiával, és nem mellesleg belülről szépítenek. Stőhr GrétaThinkstockKlasszikus lencsés ételek helyett készíts isteni pásztorpitét az év első napjára!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141229-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-lencseragus-pasztorpite.htmlHa unod a lencsefőzeléket, és nincs kedved lencsesalátát készíteni, idén próbálj ki valami egészen újat! Stőhr GrétaOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.