Fahéj és aszalt szilva: az igazán nyerő páros

Forrás: Thinkstock -
aszaltszilva fahéj desszert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az aszalt szilva nagyon egészséges, ráadásul egész évben beszerezhető. Fűszerezd meg egy kis fahéjjal, az eredmény mennyei lesz!

Ez a mindössze 2 hozzávalóból álló krém energiát ad, salaktalanít, édességnek, de például tofu mellé is tökéletes. Ha kíváncsi vagy, hogyan kell pontosan elkészíteni, a receptért kattints ide!

Forrás: Thinkstock

Gréta tippje

Egy isteni, kókuszos édességre vágysz? Készíts chai fűszeres minifánkot - kattints ide a recepért! Ha pedig inkább egy egészséges pudingot nassolnál, próbáld ki a karobos chiapudingot!

Isteni egytálétel édesburgonyával - megéri kipróbálni!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150205-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-serpenyoben-sult-kremes-edesburgonya.htmlNéha nem árt új dolgokat kipróbálni! Ha eddig nem használtad a mindennapokban az édesburgonyát, most eljött az ideje - mennyei falatokat kreálhatsz belőle!Stőhr GrétaOrigoFügés finomság téli estékre - hízni biztosan nem fogsz tőle!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141204-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-fuges-dios-kokuszkremes-szelet.htmlKarácsony közeledtével megszaporodnak a mézeskalácssütéssel, zserbó- és bejglikészítéssel töltött délutánok, ezzel együtt a mérleget is hanyagoljuk. Idén próbálkozz egészséges édességekkel - nem fogod megbánni!Stőhr GrétaOrigoPróbáltad már a lapos has koktélt? Ha nem, itt az ideje!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150205-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-lapos-has-koktel.htmlA lapos hashoz nem árt a rendszeres mozgás, ám finom, de egészséges ételekkel, italokkal is rásegíthetsz. Mutatok egy koktélt, amit imádni fogsz!Stőhr Gréta--Erős immunrendszer, gyönyörű bőr - Préselj zöldséget, gyümölcsöt!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141113-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-a-preseles-pozitiv-hatasai.htmlPréselt leveket nem csak akkor érdemes fogyasztanod, ha fogyni szeretnél: ezek a vitaminbombák erősítik az immunrendszert, feltöltenek energiával, és nem mellesleg belülről szépítenek. Stőhr GrétaThinkstockPofonegyszerűen készül a legfinomabb sütőtökhttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141103-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-igy-keszul-a-tokeletes-sutotok.htmlA legegyszerűbb módja a sütőtök elkészítésének, ha megsütöd, de ne hidd, hogy már minden trükköt ismersz!Stőhr Gréta--Szuper köret, remek főfogás - 6 variáció isteni hummuszrahttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141230-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-a-hummusz-hatfelekepp.htmlA hummusz sokkal izgalmasabb, mint gondolnád, ráadásul sokféleképp variálható. Próbáld csak ki!Stőhr GrétaThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.