Irina Shayk frizura Palvin Barbara Kate Hudson smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten magyar szépségek is megfordultak Hollywood vörös szőnyegén, de láttunk förtelmes színű frizurákat és imádnivaló szetteket is bőven. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. 

Egy jó szoknya mindig kell

Legyen tél vagy nyár, ez az egyik kedvenc ruhadarabunk. Jourdan Dunn model szexi csíkosától azonnal elaléltunk, és imádtuk Karen Gillan kreativitását is.

Hol van már a csőnaci...

Biztosan nem a kifutókon - most ugyanis a bő megoldások hódítanak. Bár szerettük a szexi feszülőset, az új trend vitathatatlanul kényelmesebb. Diane Kruger szexi tűsarkúval kombinálta overállját, Kate Hudson pedig egy szűk felsőt húzott bő nadrágjához. Ha te is erre a stílusra szavazol, tanulj Kate-től: a bő és a szűk ugyanis igazán nyerő párosítás.

A kisfehér az új kisfekete

Nyáron meg sem lepődünk azon, hogy a fekete cuccok kicsit háttérbe kerülnek. Katie Holmes és a magyar származású Elsa Pataky is csipkés, fehér ruhára voksoltak. Chris Hemsworth nejéhez nagyon passzol ez a stílus, Katie Holmes pedig még mindig keresi a stílusát, ám ezúttal egész jó irányba halad.

Irina duplázott

A szexi modell mozivásznas debütálásához válogatott a héten ruhákat. A testhezálló vörös darab abszolút az ő stílusa, ám a hófehér kreációtól nem voltunk elájulva. Irina egy igazi dög, ezt már számos szexi fotón megmutattuk, nem is értjük, miért próbálkozik más stílussal?

Lépj ki a komfortzónádból!

A héten két színésznő is kipróbálta magát egy teljesen új stílusban. Sean Penn exneje, Robin Wright egy meglepően maszkulin stílusú szettben jelent meg a vörös szőnyegen. Tilda Swintonon imádjuk ezt a stílust, Robinon azonban kevésbé. Rachel McAdams is tőle szokatlanul erős sminket viselt, és maga mögött hagyva a pasztellszíneket, egy élénk Zuhair Murad darabban jelent meg a fotósok előtt. Igen, elfogultak vagyunk a szép színésznővel és a tervezővel is, így csak szeretni tudtuk a végeredményt.

Csak ezt ne!

Azt hittük, végre minden sztár maga mögött hagyta a lila hajat, amikor jött a kék. Vagány, menő? Nem valószínű - Hayley Williams, Kesha és Tallulah új frizurája sem győzött meg bennünket.

Barbi visszatért!

Nem is akárhová, méghozzá Hollywoodba! Bár szinte minden jelenetét kivágták a Herkulesből, a mi szívünk repesett, amikor megpillantottuk a sztárok között a premieren. Semmi villantás, Barbi mégis gyönyörű volt - de ezen meg sem lepődtünk!

Forrás: Northfoto

Hogy tetszik Palvin Barbi szettje?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.