Őrületes siker! Magyar modell az amerikai Vogue szeptemberi címlapján

Forrás: Facebook/Mario Testino -
Karlie Kloss címlap Axente Vanessa Vogue siker Cara Delevingne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Axente Vanessa magyar modell a német Vogue után a híres divatmagazin amerikai kiadásának borítójára is felkerült illusztris modellek társaságában.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, néhány napja kiszivárgott az amerikai Vogue legendás, szeptemberi számának címlapfotója, amelyen nem egy, hanem egyszerre három szupermodell is pózol: Joan Smalls, Cara Delevingne és Karlie Kloss. Íme:

A címlapon Joan Smalls, Cara Delevingne és Karlie Kloss Forrás: Facebook/Mario Testino

Azt azonban korábban még nem lehetett tudni, hogy a divat bibliájának tartott magazin címlapja kinyitható, és óriási öröm, hogy szerepel rajta a gyönyörű magyar modell, Axente Vanessa is.

Fei Fei Sun (balra) Axente Vanessa (középen) és Andreea Diacounu Forrás: Facebook/Mario Testino

A vaskos szeptemberi kiadásban helyt kapott még néhány modell. íme, a teljes stáb:

Forrás: Facebook/Mario Testino

Ahogy megírtuk, legutóbb a német Vogue borítóján landolt a mindössze 19 éves Vanessa, aki fellépett már Givenchy, Dior, Nina Ricci, Louis Vuitton, Miu Miu divatbemutatóin is. 2013-ban pedig Calvin Kleinnel dolgozott együtt, aki a múzsájának kiáltotta ki.

Íme, az 5 legbotrányosabb Vogue címlap. A részletekért kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.