Lindsay Lohan Dr. Szöszi Leighton Meester Reese Witherspoon A csaj nem jár egyedül mozi Pletykafészek (sorozat) Bajos csajok Rachel McAdams Spinédzserek gimi Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az iskolakezdés bennünket is megihletett, így kicsit nosztalgiázni kezdtünk. Természetesen előkerültek azok a tini hősnők, akiknek már a gimnáziumban is volt stílusuk – nem is akármilyen. 

Spinédzserek – a gimis szupersztár

Cher szőkeségével, angyali mosolyával és eszméletlen stílusérzékével mindenkit levett a lábáról a Spinédzserek című vígjátékban. Alicia Silverstone sziporkázott a gimi legjobb nője szerepében, mi pedig 20 évvel a film elkészülése után is szívesen mustráljuk a csajok ruhatárát. Svájci sapka, rakott szoknyácskák, kombinészerű ruhák – olyan, mintha a divat nem sokat változott volna a Spinédzserek óta.

Forrás: AFP

Bajos csajok – a némber, háremhölgyekkel

Az egyik legnépszerűbb gimis csajfilmben Rachel McAdams alakította a középiskola ádáz boszorkányát. Minden lány az ő bandájába akart tartozni, és minden srác vele akart randizni. Lindsay Lohan stílusát már itt sem bírtuk különösebben, szemben a kanadai színésznőével. Most sincs ez másképp: Lindsay a való életben is igazi rém lett nulla eleganciával és bájjal, McAdams pedig Hollywood egyik legfényesebb csillaga.

Forrás: AFP


A csaj nem jár egyedül – a dög

Persze jó volt látni, hogyan lett a csúnyácska festőlányból némi rúzs, hajvágás és új göncök hatására majdnem bálkirálynő, de azért valljuk be, nem őt képzeljük el gimis bombanőként. Jodi Lynn O'Keefe azonban hódított a gonosz excsaj, Taylor szerepében. Nőies alak, csinos arcocska és egy jó adag stílusérzék – ez mind megvolt a dögös bálkirálynőnél. Imádtam, hogy már 1999-ben pinket viselt tűzpirossal – akkor ez igen formabontónak számított, ma azonban csak egyszerűen annyit mondunk: colour blocking.

Forrás: http://www.miramax.com

Dr. Szöszi – Az imádnivaló

A pink millió árnyalata, habcsókok, babaszínek és sok-sok csillogás – mi pont ezekért imádtuk Dr. Szöszit, aki az első film elején még a gimi legjobb csajának számít. Ezen nem is lehet csodálkozni: melyik suliban maradhatna észrevétlen egy bombatestű, szőke loboncú, szupermini-mániás, mindig mosolygós tizennyolc éves?

Forrás: AFP

+1: Pletykafészek - A divatdiktátorok

Igen, tudjuk, ez nem mozifilm, ha azonban egy mondaton belül kell említeni a gimi és a stílus szavakat, akkor azonnal ez a sorozat ugrik be. A mindig gyönyörű Serena van der Woodsen (Blake Lively) ruhatára miatt bármikor átalakítanánk a konyhánkat gardróbbá, és persze ott vannak még Blair Waldorf álomszép kollekciói is. Tény, hogy Leighton Meester karakterének nem volt könnyű túlragyogni a még egy szemeteszsákban is szexi Blake Livelyt, ám a színésznő és a stylistok remekül megoldották a feladatot. Minden egyes epizód egy divatbemutató volt, és nem egy olyan darabot láttunk, amihez hasonló után tűvé tettük Budapestet.

Forrás: Northfoto

Szerinted ki volt a legszexibb csaj?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.