plasztikai műtét frizura rajongó hajvágás haj Jessica Simpson képmegosztó Renee Zellweger ajakfeltöltés Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új haj, új ajkak? Az énekes-színésznő rövidre vágatott frizuráját tette közzé képmegosztó oldalán – ám a rajongóknak más is feltűnt.

Alig lehet ráismerni Jessica Simpsonra. A jelenleg fogyókúrájával haknizó énekesnő nem csupán súlyából faragta le a pluszkilókat, hanem a frizuráját is megrövidítette néhány centivel.

Forrás: Instagram/Jessica Simpson

Az eredményt Instagram-oldalán osztotta meg rajongóival, akik közül néhányan a kétgyerekes anyuka lehetséges ajakplasztikáját kezdték el firtatni. Valami megváltozott, az tény – reméljük, csak a hajvágás és a szuperegészséges életmód tette meg a hatását, akárcsak a felismerhetetlenné vált Renee Zellweger állítása szerint.

Plasztikai műtét - öregedés vagy félelem ellen?

Néhány nappal ezelőtt Renee Zellweger lépett a nyilvánosság elé felismerhetetlen arcával. A hatás nem maradt el, a találgatások azóta is folynak, tekintve, hogy a 45 éves színésznő életmódjára és -minőségére hivatkozott, amikor a hihetetlen változásról kérdezték. De vajon miért döntött drasztikus módszerek mellett? Valóban az öregedéstől félnének azok, akik sebészkés alá feküdnek? Ennek járt utána a Life.hu - a cikket ide kattintva olvashatjátok el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.