5 kérdés a szépségről: Völgyesi Gabi

Forrás: Facebook/Völgyesi Gabriella -
Völgyesi Gabi szépségápolás Unique zenekar bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig nem alszik eleget éjszaka, hiszen januárban hozta világra második gyermekét. Ennek ellenére kirobannó formában van a Unique énekesnője, de sokat is tesz érte. A Life.hu sorozatában ezúttal Völgyesi Gabi mesél szépségtitkairól. 

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Anyu ezt a dolgot annyira nem hozta be a nevelésembe. Hárman vagyunk testvérek, ő pedig mindannyiunkat szépnek tart, akármilyenek vagyunk.

Forrás: Facebook/Völgyesi Gabriella

Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

Azt gondolom, nem elég, ha csak ápoljuk a bőrt - persze ez is fontos, de vannak egyéb kardinális teendőink is. Ha nem feledkezünk meg az elegendő alvásról, a folyadékpótlásról és a megfelelő étkezésről, akkor beszélhetünk szépségápolásról. Arra nagyon figyelek, hogy ha hazaérek például egy Unique-koncertről, azonnal lemossam magamról a sminket. Szappanos vizet használok - tudom, hogy van, aki szerint nem jó, de nekem beválik. A hidratálásra is figyelek - mostanában egy redox jelzőmolekulákat tartalmazó készítményt használok. Szerintem az is fontos, hogy váltogassuk a termékeket, ne szokjon hozzá semmihez a bőr. Radírozni is szoktam, de ezt nem ártana sokkal gyakrabban.

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Rendetlen vagyok, sosincs ott minden, amire szükségem lenne. De általában van nálam sminkcucc - hetedikes korom óta sminkelek, már szinte unom :-) De már nagyon gyorsan el tudok készíteni egy vállalható sminket!

Forrás: Völgyesi Gabriella

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Nem ítélek el senkit és semmit, mindenki azt csinálja, ami jólesik. Én magam nem szeretem a sminktetoválásokat, sosem csináltatnék, ki tudja, mi lesz a divat. A túlzott barnaság sem tetszik, nagyon hamar elöregedik tőle a bőr.

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

Hallok mindenféle kozmetikai csodaeljárásokról, és néha ki is próbálom őket. Voltam dermarolleres kezelésen, utána pedig tényleg láttam a változást magamon. Amit viszont tudom, hogy nem áll jól, az a most különösen trendi sötét színű rúzs - akartam, hogy jó legyen, használtam, de hozzám nagyon nem illik.

5 kérdés a szépségről: Szinetár Dórahttp://www.life.hu/trend/20141110-5-kerdes-a-szepsegrol-szinetar-dora-szineszno-mesel-szepsegapolasrol.htmlSokat változott az utóbbi időben a magyar színésznő: fiúsra vágatta a haját, lényegesen merészebb lett a sminkelés terén, és remekül érzi magát. A Life.hu sorozatában ezúttal Szinetár Dóra szépségtrükkjeiről olvashattok.Trend--5 kérdés a szépségről: Tóth Gabihttp://www.life.hu/trend/20141030-5-kerdes-a-szepsegrol-toth-gabi-az-x-faktor-mentoranak-szepsegtrukkjei.htmlAz X-Faktor egyetlen női mentora folyamatosan pörög: rohangálás próbákra, felvételekre, eközben pedig fellépései is jócskán akadnak. De ilyen feszített életvitel mellett is fontos, hogy odafigyeljen a bőrápolásra - a Life.hu sorozatában ezúttal Tóth Gabi mesél szépségtrükkjeiről. Trend--5 kérdés a szépségről: Radics Gigihttp://www.life.hu/trend/20140604-5-kerdes-a-szepsegrol-radics-gigi-enekesno-a-2014-es-comet-egyik-jeloltje.htmlA 2014-es VIVA Comet legjobb énekesnő-jelöltje a szemünk láttára érett gyönyörű, fiatal nővé. A lassan 18 éves előadó évek óta a színpadon van, így már tanult egyet s mást a szépségápolásról és sminkelésről. A Life.hu sorozatában ezúttal Radics Gigit kérdeztük szépségtitkairól.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.