Takács Nóra saját kezűleg Hogyan legyek jó nő? videó levendula szappan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A levendula az egyik legcsodásabb növény, nemcsak szépséges, de rengeteg mindenre használható. Például szappant tudunk készíteni a segítségével!
Álomszép romantikus szettek nyárrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140612-hogyan-legyek-jo-no-blog-alomszep-romantikus-szettek-nyarra.htmlEzen a héten álomszerű környezetben csodás ruhákat mutatunk a Jónő-blogban.Hogyan legyek jó nőOrigoHódíts látványos, tűzött-fonott frizurávalhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140611-hogyan-legyek-jo-no-sajat-tincsbol-tuzott-masni-disziti-a-fonast.htmlJöjjön egy olyan frizura, amiért kicsit dolgozni kell. Ez nincs készen 10 perc alatt, de egyáltalán nem lehetetlen elkészíteni. Mutatom lépésről lépésre ezt az elegáns, különleges technikát.Hogyan legyek jó nőOrigoÍgy fokozd a romantikát: díszítsd fel a gyertyát a vacsorához!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140612-hogyan-legyek-jo-no-gyertya-diszites-szalveta-vasalas-technikaval.htmlMa mutatok egy szupernél is szuperebb technikát, ajánlom mindenki figyelmébe!Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.