fashion week Stíluszsaru ikon Rihanna stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai CFDA a barbadosi énekesnőt kiáltotta ki az év divatikonjának.

Átlátszó ruhadarabok, mellvillantások és vetkőzések ide vagy oda, 2014 divatikonja Rihanna lesz – adta hírül a CFDA. Az amerikai divattervezők tanácsa korábban olyan hírességeket tüntetett ki elismerésével, mint Lady Gaga vagy Kate Moss. A barbadosi énekesnő júniusban fogja átvenni a díjat.

Forrás: AFP
Okok a mai hancúrra: ezért jó szerdán szexelni!http://www.life.hu/intim/20140325-azert-jo-szerdan-szexelni-mert-mar-nincs-hetvege-de-messze-meg-a-szombat.htmlA Life.hu sorozatában bebizonyítjuk, hogy igenis minden egyes napon kell, lehet, érdemes, ajánlott szexelni. Hiszen minden nap számít, és mindig van ok az örömre, boldogságra, szerelemre, gyönyörre, vágyakozásra. Legutóbb a pénteki szex előnyeit gyűjtöttük csokorba, most pedig lássuk, miért éri meg szerdán is összebújni.Intim--Felébresztették az altatásból Törőcsik András focistáthttp://www.life.hu/drlife/20140326-torocsik-andras-az-ujpest-45-szoros-valogatott-labdarugojat-felebresztettek-a-komabol.htmlAz Újpest 58 éves, 45-szörös válogatott labdarúgóján korábban agyműtétet hajtottak végre.Dr. Life--Megint keresik az eltűnt gépethttp://www.life.hu/news/20140326-a-malaysia-airlines-mh370-es-jarata-utani-keresest-ujrakezdtek-az-indiai-ocean-deli-reszen.htmlÚjrakezdték szerdán a Malaysia Airlines MH370-es járata utáni keresést az Indiai-óceán déli részén. Kedden a rossz időjárás miatt kellett egy nap szünetet tartani.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.