fashion week divatbemutató Kate Hudson szexi bugyi Párizs Versace
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Hudson édesanyja, Goldie Hawn és Donatella Versace mellett pózolt, persze talpig Versace-ban a párizsi Versace Fashion Show-n. Nagyon szexi!

Donatella Versace tökéletes modellt talált a rafinált módon kivágott ruhájához, Kate Hudson olyan szexin viselte a piros ruhakölteményt, hogy ennél jobban nem is lehetett volna. Természetesen nehéz lett volna bugyit találni hozzá, így nem is próbálkozott vele.

Forrás: Northfoto

Ráadásul a dögös szőkeség egész egyszerűen megfordult, és megmutatta formás popóját egy paparazzónak. Wow!

Forrás: Northfoto

Múlt héten Gwyneth Paltrow villantott szexi oldalcicit. A minap pedig Jennifer Aniston dobta ki a melleit.

380 millió forint egyetlen esküvői ruhára - minden idők 11 legdrágább darabjahttp://www.life.hu/trend/20141223-a-vilag-legdragabb-eskuvo-ruhai-amiket-sztarok-viseltek-katalin-hercegne-diana-hercegne-amal.htmlFelejtsd el az esküvőiruha-kölcsönzést! A sztárok világában máshogy működik ez (is): dollármilliókat költenek egy-egy izgalmas darabra, amelyet általában egy-egy ismert tervező készít a számukra. Íme, minden idők 11 legdrágább ruhakölteménye. TrendAFPA belga királyné furcsa fejdísze elterelte a figyelmet Európa Kulturális Fővárosárólhttp://www.life.hu/trend/20150125-matild-belga-kiralyne-fejdisze-monsban-ahol-elindult-europai-kulturalis-fovarosi-rendezvenysorozata.htmlFülöp belga király és hitvese, Matild Monsba látogatott szombat este. A franciaajkú, vallóniai város idén Európa Kulturális Fővárosainak egyike. Hiába a tűzijáték és egyéb látványosságok, a királyné fejdísze mellett nem mehetünk el szó nélkül.Trend--A Miss Universe döntőjén kevesebb comb villant, mint gondoltukhttp://www.life.hu/trend/20150126-a-miss-universe-dontojen-visszafogottabb-ruhakat-lathattunk.htmlBár jóval kevesebb szándékosan kipakolt mellet láttunk a Miss Universe döntőjén, mint a decemberi Miss Worldön, így is jó néhány dekoltázson megakadt a szemünk. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.