Oscar 2015 smink Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha valaki, hát Larion Oscar biztosan tudja, milyen sminket illik viselni a vörös szőnyegen. A sminkmester a Life.hu-nak elmondta, kik voltak az ő nagy kedvencei az idei Oscar-gálán, és hogy kik vétettek látványos sminkbakit. 

Parádés sztárgárda, megannyi lélegzetelállító ruhaköltemény, mégsem tudom szó nélkül hagyni a sminkeket.

Talán az egyik legszebb ruha az, amit Jennifer Lopez viselt. A gyönyörű alakját fátyolként lengte körül a barackszínű pazar darab, napcsípte bőre csak úgy ragyogott benne. A mindig kifinomult érzékkel bíró JLo minimalista sminkje fenséges volt, de nagyon elszúrta az összképet az eperjoghurtra emlékeztető, kissé közönséges árnyalatú ajakrúzzsal. Sem a ruhához, sem a bőre színéhez, sem az alkalomhoz nem volt jó választás ez az árnyalat.

Forrás: AFP

Life.hu tipp

Így válassz rúzst a bőrszínedhez! Oscar ITT már elárulta, milyen színek állnak jól fehér bőrű vagy kreolosabb bőrszínű nőknek.

Rita Ora -aki az afterpartira tartogatta a nagy durranást - egy természetes hatású sminkben jelent meg, mondanom sem kell, jó volt a választás, hisz amúgy is gyönyörű nő. Kifelé vastagodó cicás tusvonala titokzatossá tette a tekintetét. Fel is hívta a figyelmemet a kemény vonású sötét szemöldökére. Szerintem előnyösebb lenne, ha a hamvas szőke, majdnem fehér hajszínéhez kicsit kivilágosítaná karakteresen szép szemöldökét. Akkor nem élne külön életet.

Forrás: AFP

Life.hu tipp

Dús vagy hajszálvékony? Nemrég már megmutattuk, milyen szemöldök illik hozzád. Oscar tippjeiért kattints ide!

Scarlett Johansson káprázatos színésznő, makulátlan sminkben pompázott, gyönyörűen megformázott, árnyékolt és kontúrmentes volt az arca. De egy valami nagyon rosszul áll még neki is, az pedig nem más, mint a két oldalt felnyírt fizura. Nem trendi, igencsak lejárt lemez már.

Forrás: AFP
/1502/Ruham201522394550

Felicity Jones fenséges jelenség volt, jó érzékkel választotta ki mind a ruháját, mind a frizuráját és persze a sminkjét. Próbáltam fogást találni rajta, de sajnos el kell ismerjem, egyszerűen gyönyörű. Érdemes megnézni és ellesni tőle a szuper tusvonalát, amit enyhén elsatírozott: igéző és nagyon szép a végeredmény.

Forrás: AFP

Margot Robbie a halhatatlan Marilyn Monroe-t keltette életre, akárcsak Madonna 1991-ben az Oscar-gálán. Mikor megláttam, érzékisége csak úgy ragyogott, sminkje pedig káprázatos és időtlen. Érdemes odafigyelni az ultrakönnyű textúrákra és azok kontúrmentes, szép eldolgozására, ha valaki megirigyelte a sminkjét. Csak bátorítani tudok mindenkit a részegítően szexi vörös ajkakra!

Forrás: AFP

Julianne Moore, Cate Blanchett, Reese Witherspoon egyszerűen káprázatosak voltak. Nagyon tetszett a természetes hatású sminkjük, jó arányérzékkel lett a tekintetük is kiemelve, fantasztikus a természetes, fényes bőrszín, csak úgy ragyogtak tőle.

Forrás: AFP

Melanie Griffith szempillái póklábszerűek voltak. Picit túl sok szempillafesték került a pilláira, amitől csomós lett, és visszatetszővé tette a megjelenését. Szemöldökének fazonját és színét ha picit élénkítette volna, előnyösebb lett volna a végeredmény. Az összképet csak rontotta a szájfény, sokkal szofisztikáltabb lett volna egy ajakrúzs.

Forrás: AFP

Meryl Streep a kedvenc színésznőim egyike, fantasztikus formában ragyogott a vörös szőnyegen. Egy pici apróság mégis kiverte a biztosítékot, ez pedig nem más, mint a szemöldökének hiánya. Ha lealapozzuk, majd lepúderezzük a szemöldökünket, tompítjuk annak színét, ez a trükk talán Rita Orának kellett volna. De olyannak, akinek amúgy is halovány, azt a hatást kelti, mintha nem lenne szemöldöke, így az arc karaktere más lesz. Előnyösebb lett volna, ha a sminkese inkább a hajszínéhez élénkítette volna a színét.

Forrás: AFP

Kelly Osbourne úgy sok, ahogy van, de talán pont ezért szeretjük. Túl nagy műszempillát választott, így az elnyomta a szemsminkjét és csak a műszempillát látom rajta. Felnyírt lila haja már-már a védjegyévé vált, bár ha jobban szemügyre veszem, nagyon előnytelen a fejformájához. Tőle az élénk fukszia ajakrúzs sem rossz, hisz lila a haja, így passzolnak is egymáshoz!

Forrás: AFP
/1502/A_11_201522374325

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.