Heidi Klum és Rita Ora abszolút bugyi nélkül - Így buliztak a sztárok az Oscar után

fashion week Oscar 2015 ruha vörös szőnyeg Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már vége az Oscar-gálának, de a sztárok még csak most kezdik a bulizást! A két legnagyobb afterpartiból az egyiket Elton John rendezi, a másikat a Vanity Fair, ezekre pedig olyan sztárok, celebek is hivatalosak, akiknek esélyük sincs bejutni az Oscarra. Összeválogattuk az idei mezőny legszínesebb kreációit.

Heidi Klum

Tudjuk, hogy még mindig csodás teste van a 41 éves szupermodellnek, és olyan jó volna, ha nem érezne állandó kényszert, hogy ezt az orrunk alá dörgölje. Ez a Versace ruha gyakorlatilag jobban csillogott, mint az Oscar-szobor.

Forrás: AFP/Frederick M. Brown

És természetesen Heidi nem vett alá bugyit. Kár, hogy ez az utóbbi időben már cseppet sem számít különlegesnek...

Forrás: AFP

Life.hu tipp

Szexi és kényelmes, állítják sokan, akik hódolnak a fehérnemű nélküli élet szabadságának, de talán nem gondolják végig, hogy a bugyi nem véletlenül került be a női ruhatárba. ITT összeszedtük, mik azok az alapszabályok, amiket tarts be, ha bugyi nélkül akarsz útnak indulni.

Rita Ora

Ha már az ember bugyi nélkül van, azt csinálja jól. Rita Ora láttán szó szerint elakadt a szavunk, ennél még Rihanna is több bugyit vesz magára!! És szerintünk Heidi Klum is az állát keresi...

Forrás: AFP

Miley Cyrus

Színesnek színes, szexinek és elegánsnak azonban nem mondható ez az igen érdekes partiszett. Nem is akarjuk elképzelni, mi lett volna, ha Miley is ott lehet az Oscar-gálán.

Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Christina Aguilera

Semmi gond azzal, ha valaki nem piszkafa, de azért nem árt előnyösen felöltözni, ha az ember lánya Oscar utóbuliba indul. Az énekesnőnek ez nem sikerült, 2 hatalmas stílusbakit is vétett: hófehérrel, ráadásul egy nyomott anyagú ruhával hangsúlyozta dús idomait.

Forrás: AFP

A hajszínéről és az óriási műszempillákról pedig jobb, ha egy szót sem ejtünk.

Forrás: AFP

Lady Victoria Hervey

És igen, az arisztokrata modell, aki 100-ból 100 alkalommal ízléstelenül öltözik fel, ezúttal sem hazudtolta meg önmagát. No nem is vártuk tőle...

Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Ki viselte a legütősebb összeállítást?

/1502/A_Van20152231034402 nő, 1 ruha - Kínos ruhabaki az Oscaron http://www.life.hu/trend/20150223-jennifer-lopez-es-robert-duvall-felesege-ugyanolyan-ruhaban-volt-az-oscar-galan.htmlSenki sem szereti, ha a nemrég vásárolt ruhája szembejön vele az utcán, ám még kínosabb a dolog, ha mindez az Oscar-gálán történik. Sőt, mi több, ha ez magával Jennifer Lopezzel esik meg!TrendOrigoAkkor és most: Így festettek életük első Oscar-gáláján a 2015-ös női jelöltekhttp://www.life.hu/trend/20150223-akkor-es-most-igy-festettek-eletuk-elso-oscar-galajan-a-2015-os-noi-jeloltek.htmlMinden Oscar-gála felér egy divatbemutatóval, ezért utánajártunk, hogyan festettek az idei női jelöltek életükben először az Oscar vörös szőnyegén.Trend--Stílusikonok versenyeznek az idei Oscar-szobrokért - tanulj tőlük!http://www.life.hu/trend/20150217-stilusos-szinesznok-versenyeznek-2015-ben-az-oscar-szoborert-ok-a-kedvenceink.htmlIdén különösen várjuk az Oscar-gálát, főképp a női jelöltek miatt. Amellett, hogy zseniális színésznők, talán sosem versenyzett még ennyi szuper stílusú filmcsillag az aranyszobrocskáért. Marion Cotillard maga a francia elegancia, Reese Witherspoon az amerikai álom megtestesítője, Julianne Moore pedig megtanult öltözködni, nem is akárhogyan. Lássuk, hogyan teljesítettek kedvenc Oscar-jelöltjeink az utóbbi hónapokban a vörös szőnyegen - van mit tanulni tőlük!Trend--A tűzpiros nyert, a hófehér volt a legnépszerűbb - Ki volt a 2015-ös Oscar-gála legragyogóbb csillaga?http://www.life.hu/trend/20150223-oscar-2015-ilyen-ruhaban-voltak-a-sztarok-a-voros-szonyegen.htmlA nude árnyalatok helyett idén a klasszikus színeké volt a főszerep a 87. Oscar-gálán. Rosamund Pike szebb volt, mint valaha, ám nálunk a hűha-élmény idén is elmaradt. TrendOrigoBlake Lively szupercsinosan tért vissza - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150221-blake-lively-szupercsinosan-tert-vissza-heti-stilusmustra.htmlPár óra és Oscar-gála, így nem csoda, ha a héten a világsztárok rápihentek az év legnagyobb filmes eseményére. Szerencsére itt volt nekünk a New York-i divathét, ahol azért elcsíptünk néhány filmcsillagot is, és a legcsinosabb európai kékvérűek is igyekeztek kitenni magukért, már ami az öltözködést illeti. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. Trend--Álmodozunk: csodaszép magyar ruhaköltemények az Oscar-gálánhttp://www.life.hu/trend/20150219-oscar-2015-melyik-vilagsztarra-milyen-magyar-tervezesu-ruhat-adnank.htmlOscar-lázban égünk, hiszen már csak két nap, és megkezdődik az év legnagyobb vörös szőnyeges eseménye. Hogy még izgalmasabban teljen a várakozás, eljátszottunk a gondolattal, milyen magyar tervezésű ruhákat adnánk néhány női jelöltre és díjat átadó filmcsillagra. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.