Tóth Gabi hasvillantós szettje, extrém ruhaköltemények - így buliztak a magyar sztárok a nyuszibulib

fashion week Playboy Dobó Kata vörös szőnyeg Horányi Juli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtök este kiosztották a Playboy Magazin Man Of the Year díjait, a gálán természetesen több hazai szépség is megjelent. Dobó Kata a hónap egyik kedvenc színében gálázott, Horányi Juli ruhája lenyűgözött bennünket, Tóth Gabi pedig szexiskedett egy sort. Mutatjuk is, miről van szó!

Dobó Kata

A színésznő vörös hajához remekül passzolt a gyönyörű és nagyon különleges Maison Marquise-kreáció. A színt különösen szerettük - mi is a citromsárgát választottuk a hónap színének, ITT pedig nemrég meg is mutattuk, hogyan és kiknek érdemes próbálkozni vele.

Dobó Kata Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Kiss Ramóna

A Barátok közt sztárja simán felveheti a versenyt a nyuszilányokkal, még úgy is, hogy ő némileg többet takart el a testéből.

Kiss Ramóna Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Nagy Alexandra

A sorozat másik szőkesége, az Alízt alakító Alexandra a sliccelésre és a harangujjakra szavazott.

Nagy Alexandra Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Som-Balogh Edina

Ki ne szeretne így festeni a szülés után? Edina miniruhában mutatta meg eszméletlen alakját, de nagyjából minden jól állna a kisgyermekes édesanyának.

Som-Balogh Edina Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Várhegyi Lucas Palmira

A Rising Star 19 éves győztese nem fél a dekoltált ruháktól - de miért is tenné?

Várhegyi Lucas Palmira Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Tóth Gabi

Az újdonsült szőke énekesnő ezúttal otthon hagyta a szuperextrém kreációit, helyette a crop top- szemtelenül szűk szoknya kombóra szavazott.

Tóth Gabi Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Horányi Juli

Az énekesnő ruhája megér egy misét: Juli egyébként is szereti a magyar tervezők kreációit, és ezt most is bebizonyította: egy különleges Réka Gottlieb darabban gálázott csütörtök este.

Horányi Juli Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Ki öltözött fel a legjobban?

A hónap színe: a citromsárga http://www.life.hu/trend/20150409-divat-es-trend-a-honap-szine-a-citromsarga.html Vágysz egy olyan színre, amiből már csak egy kiegészítő is feldobja a hangulatodat, ráadásul tud nemcsak harsány, de nagyon kellemes, visszafogott lenni, nem utolsósorban pedig idén tavasszal divatos is? Válaszd a citromsárgát és árnyalatait – mutatunk is néhány ötletet, hogyan érdemes kombinálni. Trend Origo Sportos, csinos, kényelmes - menő lapos cipők tavaszra http://www.life.hu/trend/20150326-sportos-csinos-kenyelmes-meno-lapos-cipok-tavaszra.html A tűsarkúnál nincs szexibb lábbeli, ám vannak helyzetek, amikor nem árt valami kényelmes, de azért csinos vagy legalábbis divatos cipellő. Idén is van miből válogatni - máris mutatjuk! Trend Thinkstock Mihalik Enikőnek még a bajusz is jól áll http://www.life.hu/trend/20150404-mihalik-eniko-magyar-szupermodell-vicces-foton-pozol.html A magyar szupermodell újabb fotóval örvendeztette meg a rajongóit. Meg kell hagyni, Enikő nemcsak gyönyörű, de vicces is! Trend -- Rettegj Kate Upton! Charlotte McKinney színre lépett http://www.life.hu/trend/20150404-charlotte-mckinney-nagyon-dogos-szexi-fotok-keszultek-rola.html Charlotte McKinney nevét ideje megjegyezni: a 22 éves modell a megtévesztésig hasonlít Kate Uptonra, és pózolni is legalább annyira szeret, Trend Origo Van miből válogatni - tavaszi farmerok 10 000 Ft alatt http://www.life.hu/trend/20150326-divat-es-trend-meno-farmerok-10-000-ft-alatt.html Lehet cső, boyfriend, kertész, háromnegyedes vagy a legújabb őrület, a mom jeans, a farmer idén tavasszal is elcsépelhetetlen. Szerencsére nem kell a fél fizetésedet otthagynod egy-egy csinos nadrágért – mutatunk is pár trendi darabot 10 000 forint alatt. Trend Thinkstock 5 szépségtrükk, amit elleshetsz Marilyn Monroe-tól http://www.life.hu/trend/20150407-5-szepsegtrukk-amit-marilyn-monroe-tol-tanultunk.html Ő aztán stílusikon volt a javából – Marilyn Monroe több mint fél évszázaddal a halála után is méltán híres a szépségéről. Van mit tanulni tőle minden nőnek – lássuk, melyek voltak a díva titkos szépségtrükkjei! Trend Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.