Rihanna alul-felül villantós ruhában esküvőzött

buli esküvő Coachella mezítláb Rihanna énekesnő tengerpart villantás outfit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi énekesnő Hawaii szigetén töltötte a hétvégét, ahol barátai körében ünnepelt. Rihanna a tengerparti bulira cici és popsi villantásra is alkalmas szettben jelent meg.

A celebnő asszisztense, Jennifer Rosales esküvőjén ünnepelt a hétvégén. A mezítlábas tengerparti bulin Rihanna aprócska ruhában jelent meg. Az énekesnőnek – aki nemrég még a Coachellán partizott és szívott fel valamit –, úgy látszik, eléggé bejött ez az outfit, ugyanis az Instagram oldalára többféle szögből is lefényképeztette magát.

Forrás: Instagram/Rihanna

Kivillanó combok, átütő mellbimbók - Rihanna legvadabb Grammy-ruhái

Rihannát talán első klipjében láttuk utoljára visszafogott szettben. De nem is baj, hiszen így is szeretjük az extrém énekesnőt. Összeszedtük Rihanna legvadabb ruháit, amiket a korábbi Grammy-díjátadókon viselt.
Forrás: Instagram/Rihanna

Sminkelj úgy, mint Rihanna!

Semmi kétség, Rihanna igazi kaméleon. A sminkek terén is imád minden újdonságot kipróbálni, és nem fél a merész színárnyalatoktól sem. Lesd el a trükkjeit - sminkelj úgy, mint az énekesnő!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.