Megállás nélkül esik, de kit érdekel? Öltözz stílusosan rossz időben is!

eső fashion week öltözködés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megállás nélkül esik, ám ez ne vegye el a kedved attól, hogy stílusosan indulj útnak. Sajnos a szandált és a fehér ruhákat jobb, ha hanyagolod, de ezek nélkül is lehetsz szuperstílusos. Itt vannak a mozizás, a barátokkal ücsörgés napjai, játszóruha helyett azonban inkább a tökéletes "esőszettben" indulj útnak!

Ez még sajnos nem a meleg nyári esők ideje, így nem árt, ha rétegesen öltözöl fel. A hófehér topánok és balerinacipők helyett válassz inkább rövid vagy hosszú szárú gumicsizmát, amit remekül kombinálhatsz akár egy egyszerű farmerral, de egy szexi miniszoknyával is. A loaferek és a magasított talpú cipők is praktikusak ilyenkor, a tornacipők azonban már kevésbé. Egy divatos esőkabát pedig egész évben jól jön, ha pedig még nem találtad meg a tökéleteset, a tavaszi kabátok között biztosan találsz olyat, amit nem kezd ki a sok eső és a pára. Össze is gyűjtöttünk néhány remek "esőszettet", amik jól működnek rossz időben is.

Esős időben a klasszik gumicsizmáddal is kombinálhatod a szettedet - hidd el, hálás leszel azért, hogy nem megy tönkre egyik cipőd sem! Variálhatod egyszerű csőnadrággal:

Forrás: lookbook.nu

de akár miniszoknyával is. Próbáld ki!

Forrás: lookbook.nu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.