Ombre, kopott színek, dögös árnyalatok - milyen hajszín hódít 2015 nyarán?

hajszín Balaton Sound 2015 Life fodrász Vadon Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha még nem unod az ombre tincseket, akkor szerencséd van, idén nyáron ugyanis még mindig hódít ez a festési technika. Vadon Zoltán mesterfodrászt faggattuk arról, milyen színek, árnyalatok stílusosak a meleg hónapokban a hajfestésben.

Még mindig az ombre

Mi még nem unjuk, és a fodrászok sem - az ombre népszerűsége töretlen, és valljuk be, nem is bánjuk: ezzel a festési technikával nem kell kínosan figyelni minden milliméternyi lenövésre. „Az ombre szorításából még nem szabadulunk egy darabig, viszont jó látni, ahogy továbbfejlődik ez a trend is. Sokan hosszú távra is megtartják ezt a stílust, mert rettentő költséghatékony, és nagyon praktikus. Bevallom, az elején nem kedveltem, viszont szépen elkészíteni jó játék. Nagyon csinos tud lenni egy jól elkészített, finom átmenetes frizura” - vallja Vadon Zoltán, a Life.hu mesterfodrásza.

Forrás: Wella

Extrém light, természetes, hippis

„Ha az idei év színeit három szóban kéne összefoglalnom, az az extrém light, a természetes és a hippis lenne. Vegyünk egy alapszínt, például egy barnát vagy szőkét; előny, ha egyből kopottasra festjük, sőt, az ombréval is lehet kombinálni.”

Forrás: Wella

De a melír is megunhatatlan, akik pedig szeretik az extrém dolgokat, azok játszadozhatnak is: melírként halvány színekkel, lilával, zölddel, kékkel dobhatják fel a frizurát. A fiatalok körében hódít extrémebb kombináció is: például a teljesen szürkésszőkére festett haj egy vad lila, esetleg kék frufruval."

Forrás: Tony&Guy Facebook

Kopott színek

Zoltán elmondta azt is, 2015-ben az élénk tónusok helyett a kopott színek divatosak. Ha barna, akkor csokibarna, ebbe pedig jöhet néhány egészen kopottvörös tincs. A szőke hideg árnyalatai idén trendibbek, mint a meleg színek. A melír mellett pedig a satírozással is nagyon szép átmenetet lehet képezni - ezt a technikát is érdemes kipróbálni.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.