Katalin hercegné kis híján megmutatta, mi van a szoknya alatt

Forrás: Northfoto -
Katalin hercegnő szoknya Katalin hercegné ruha Szél kosztüm villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez közel volt! Nem sok hiányzott ahhoz, hogy hatalmas villantás történjen a hercegné egyik látogatása alatt.

Hiába: aki ismert ember, annak egy percre sem lankadhat a figyelme. Kiváltképp, ha az illető éppen egy hercegnő. Katalin hercegné a múlt héten tette tiszteletét az Anna Freud Centre-ben, ahol nem csupán új haját örökíthették meg a fotósok, hanem a pillanatot, amikor egy hajszálon múlott, hogy ki nem villant a hercegné alsóneműje.

Forrás: Northfoto

A szél ugyanis olyan csúnyán elbánt Vilmos herceg nejének szoknyájával, hogy ha nincs észnél, mindenki előtt fellibbenti a ruhadarabot. Szerencsére sikerült megakadályozni, hogy nagyobb baj történjen, ám a dologhoz valószínűleg Erzsébet királynőnek is lesz egy-két szava.

A brit uralkodónő korábban többször is bírálta a Katalin által preferált szoknyahosszokat, amelyek miatt már nem ez az első alkalom, hogy pórul járt a kétgyerekes anyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.