Jaj, ne! Katalin hercegnő nem engedi, hogy a kislánya cuki ruhákat hordjon

Forrás: AFP -
Katalin hercegnő Katalin hercegné ruha Charlotte hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádjuk a kis György herceg szettjeit, Katalin hercegnő pompás ruháit, és Vilmos herceg elegáns öltönyeit. Alig várjuk, hogy Charlotte hercegnőt is tündéri ruhácskákba öltöztesse a stílusikon Katalin, erre azonban még nem mostanában fog sor kerülni.

A brit Elle magazin közölte a rossz hírt: legalább egy évig nem láthatjuk a kis Charlotte hercegnőt olyan imádnivaló ruhában, mint a keresztelőjén. Katalin a kis hercegnő egyéves koráig kizárólag rugdalózókat szeretne adni a lányára, és az után is csak akkor lesz egyberuha a kicsin, amikor nyilvánosság elé lépnek.

Forrás: AFP

Katalin babastylistja nem más, mint Rachel Riley, aki híres kitűnő ízléséről, így valószínűleg nem csak szörnyen uncsi babaruhákat láthatunk majd Charlotte-on.

Azért reméljük, György herceg megörvendezteti a népet néhány cuki outfittel.

Együtt szexizik Cara Delevingne és Kate Mosshttp://www.life.hu/trend/20150924-kate-moss-es-cara-delevingne-brit-modell-egymast-fenykepeztek.htmlAnglia két leghíresebb topmodellje kitett magáért: merész fotókon pózolnak Cara Instagram-oldalán. Trend--Liptai Claudia visszaugrott a '80-as évekbehttp://www.life.hu/trend/20150924-liptai-claudia-rovid-szoke-frizuraval.htmlLiptai Claudia divat-időutazást tett. Egészen a '80-as évekig suhant vissza egy fotó erejéig. TrendFotó: Margitay Klára/Life.huFekete csipkében mutatta meg kebleit Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/trend/20150924-jennifer-lopez-enekesno-fekete-csipkeben-pozolt.htmlAz énekesnő nagyon szeretheti rajongóit, hogy ilyen dögös képpel lepte meg őket Instagram-oldalán. Trend--10 farmerpara, amit minden nő megtapasztalt márhttp://www.life.hu/trend/20150923-10-farmer-para-amit-minden-no-megtapasztalt-mar.htmlA Life.hu összegyűjtött tíz tipikus dolgot, amiből legalább egyet biztosan megtapasztaltál már a farmeroddal kapcsolatban! Trend--Hosszú combok, gyönyörű popsi – A nap bikinis képe Kylie Jenneréhttp://www.life.hu/trend/20150923-kylie-jenner-bikiniben-mutatta-meg-hosszu-labait-es-kerek-popsijat.htmlAz ifjú celeb legalább annyira szereti mutogatni magát, mint féltestvére, Kim Kardashian. Kylie legújabb fotóján popsija játssza a főszerepet. Trend--Hét hónapos terhesen is vadmacska akar lenni Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20150922-kim-kardashian-het-honapos-terhesen-is-vadmacska-akar-lenni.htmlMár a hetedik hónapba jár, de ruhatára most sem igazán kismamás – még mindig a domina- és vadmacskaszerkókat erőlteti a celebnő. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.