Miért hord Hollywoodban mindenki virágmintát? Heti stílusmustra

fashion week Katalin hercegnő mustra stílus Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten egymást érték a vörös szőnyeges események: az amfAR-gálán a dögös fekete szettek hódítottak, az MTV EMA díjátadón Iszak Eszti is tündökölt, de láttuk végre Kim Kardashiant is csodás kismamaruhában. Ám itt nem állt meg az élet, volt még sztárparádé bőven - íme, a Life.hu heti stílusmustrája. 

Romantika mindenek felett

Elég nehéz lenne ezt a szettet bárki máson elképzelni, de a bűbájos Elle Fanningnek remekül áll a romantikus stílus. A frizurát is igazi királylányosra álmodta meg a színésznő fodrásza - íme, az eredmény! Kate Bosworth is a nagyon nőies dolgokat részesítette előnyben; szettje bohém volt, stílusos, és persze romantikus. A kontyát különösen imádtuk!

Forrás: AFP

Ki a csinosabb?

Csak a virágok...

Aki azt hitte, hogy a virágminta csak nyáron sláger, tévedett; a héten ugyanis a legszebbek is erre voksoltak. Katalin hercegnő ruhája nem nyerte el a tetszésünket, a szoknyarész szörnyen öregasszonyosra sikeredett. Sienna Miller már egy fokkal dögösebbre vette a figurát, ám a győztes egyértelműen Emma Roberts lett szőrös táskástul, csodaszandálostul.

Forrás: AFP

Kinek a virágos ruhája a legszebb?

Jöhet a púder!

Jobban mondva a púderszín. Amal Clooney csontsovány, de meg kell hagyni, remekül áll neki ez a szín, Sarah Hyland kreációjába azonban menthetetlenül beleszerettünk. És bár ehhez a visszafogott színhez elég szokatlan a nagyon erőteljes rúzs, most mégis úgy érezzük, a télen ki kell próbálnunk ezt a színkombinációt!

Forrás: AFP

Kinek áll jobban a púderszín?

Akiktől többet várunk

Többnyire imádjuk Gwyneth Paltrow ruhaválasztásait, ám az a fehér, buggyos ujjú darab nem lett a kedvencünk. Látszik, hogy gyönyörű az anyaga, a dekoltázsrész is remek, de nem igazán passzol a színésznő stílusához. Azt pedig, hogy a mindig szuperstílusos Jessica Biel miért választott a nagymama szekrényéből estélyit, nem nagyon tudjuk megfejteni...

Forrás: AFP

Ki hibázott nagyobbat?

Mesés őszi smink barna hajú díváknakhttp://www.life.hu/trend/20151028-meses-oszi-smink-barna-haju-divaknak-larion-oscar-tippjei.htmlMáshogy érdemes sminkelni a szőkéknek, és máshogy a barnáknak, de a színek kiválasztásánál a bőr tónusát és a szem színét is érdemes figyelembe venni. Larion Oscar sminkmester most elárulja, 2015 őszén mit érdemes előnyben részesíteniük a barna hajú hölgyeknek. TrendThinkstockJókora villantás dobta fel a római filmfesztiválthttp://www.life.hu/trend/20151023-zaina-dridi-villantasa-a-romai-filmfesztivalon.htmlZaina Dridi neve eddig ismeretlenül csengett számunkra, de hopp, egy villantás, és máris bekerült az év legkacérabb színésznői közé!Trend--Neked megvan már az idei halloweenjelmezed? Segítünk kiválasztani!http://www.life.hu/trend/20151020-inspiracio-halloween-ra-halloween-jelmezek-lanyoknak.htmlLassan népszerűbbek lesznek itthon a halloweenbulik, mint a farsangiak; október második fele egész biztosan sokaknál a jelmezkeresésről szól. Ha hivatalos vagy egy halloweenbuliba, de nem akarsz több ezer forintért ruhát kölcsönözni, akkor is van megoldás. Szedd elő a régi holmijaidat, szerezz be 1-2 új sminkkelléket, vagy válogass a fast-fashion márkák kínálatából - mutatunk néhány csajos ötletet! Trend--Újabb hazai siker: magyar lányé a világ második legszebb arcahttp://www.life.hu/trend/20151022-karman-dalma-lett-az-elso-udvarholgy-a-miss-face-of-beauty-versenyen.htmlA Tápióbicskéről indult lány körültekintően készült a tajvani világversenyre. Trend--Játszd újra, Carrie! Ikonikus divatpillanatok a filmtörténelembenhttp://www.life.hu/trend/20151022-ikonikus-es-nepszeru-divatpillanatok-filmekben.htmlÁlmodozni jó, erre pedig kiválóan alkalmasak a csajos mozifilmek. Ha épp nem valami világmegváltóra vágyom, ha nincs kedvem telesírni egy csomag zsepit a Szerelmünk lapjain, és ha nem akarok 90 percig masszívan nevetni, akkor csakis olyan filmet választok, ahol a főszerepet a divat játssza. Íme, néhány film, ami nemcsak minket, de nők millióit inspirálta a divat terén. Trend--Álomkékben premierezett Katalin hercegnő - sztárparádé az új Bond-film világpremierjénhttp://www.life.hu/trend/20151027-james-bond-vilagpremier-ott-volt-katalin-hercegno-monica-bellucci.htmlIgazi sztárparádé volt a legújabb James Bond-film, a Spectre londoni világpremierjén - természetesen az angol hercegi pár is ott volt a nagy eseményen. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.