Egy piros rúzs mindenkinek kell!

advent rúzs smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legnépszerűbb ünnepi szín a tűzpiros. Legyen szó ruhákról, sminkekről, körömlakkokról, az ünnepek alatt a szokottnál is többen választják ezt a színt. Ezen nem is lehet csodálkozni - mi is imádjuk a pirosat, így összeszedtünk néhány szuper rúzst, ha van kedved bevállalni valami merészet és egyben klasszikusat. 

Ha piros rúzzsal dobod fel a sminkedet, ügyelj arra, hogy a szem ne legyen túl hangsúlyos. Hiszen ez a szín már önmagában is elég feltűnő - mellé bőven elég egy leheletnyi pirosító, egy natúr szemsmink és szempillaspirál. A fekete szemhéjtus is jó választás - a rúzzsal együtt igazi "dívás" hatást kölcsönöz a megjelenésednek.

Forrás: Thinkstock

Rúzsozás előtt mindenképp puhítsd fel az ajkaidat némi ajakbalzsammal, hiszen nincs annál illúziórombolóbb, mint egy élénk szín a cserepes szájon. Ügyelj arra is, hogy a fogaid tiszták legyenek, hiszen ez a szín még jobban kihangsúlyozza a fogak színét. A rúzs akkor lesz szép és tartós az ajkaidon, ha ecsettel viszed fel, utána jöhet a szájkontúr. Végül harapj rá egy papír zsebkendőre, és vigyél fel még egy réteg rúzst. Ne feledd, pár óránként nem árt ellenőrizni, nem kenődött-e el.

1. LM lipstick, 2. Avon, 3. L'oréal, 4. Catrice, 5. MAC, 6. Essence

A pirosnak számtalan árnyalata létezik, viszont érdemes a bőrtípusodnak megfelelő színt választani. Egy korábbi cikkünkben már írtunk arról, hogy a tavasz típusba tartozó nőknek a lazacpiros és a vérnarancs, a nyár típusúaknak a vörösbor, a bordó, az ősz típusba tartozóknak a téglavörös, paradicsompiros, terracotta, a tél típusba tartozóknak a Ferrari-piros árnyalat áll a legjobban. Ne félj a színektől az ajkaidon, és találd meg a hozzád legjobban passzoló színt!

Csodaszép smink szalagavatórahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131119-hogyan-legyek-jo-no-smink-szalagavatora.htmlÍgy állítsd össze a sminkkészletedet!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131112-takacs-nora-szakertoi-levelalapveto-sminkszerek-amik-kellenek-egy-sminkkeszletbe.htmlÍgy készíts bulisminket pillanatok alatt!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130918-hogyan-legyek-jo-no-csodas-es-gyors-smink-buliba.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.