Angelina Jolie: "Sokat veszekszünk Braddel"

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Brad Pitt vita házasság színész család Angelina Jolie szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sűrűn kapnak össze, és sok mindenben nem egyezik a véleménye a világ egyik talán leghíresebb sztárpárjának. A színésznő a Vouge magazinnak most őszintén mesélt a kapcsolatukról. 

A lapnak adott interjúban az Oscar-díjas sztár a házasságról, egészségről, és a családjáról mesélt. Többek közt azt is elmondta, hogy soha nem volt még ilyen biztos a kapcsolatukban és a nőiességében. Angelina még két évvel ezelőtt távolíttatta el a melleit, majd idén januárban a petefészkét is kivetette. A műtétek alatt végig mellette állt férje, akit nemrég Sienna Millerrel hoztak hírbe - írja a Vogue.

Forrás: AFP/Kevin Winter

"Nekünk is megvannak a problémáink, de ha akkora baj lenne köztünk, mint a hamarosan mozikba kerülő filmben általunk eljátszott házaspár körül, akkor nem tudtuk volna ilyen jól leforgatni az alkotást. Mint művészek, arra törekedtünk, hogy olyan munkákat csináljunk, amik kirángatnak minket a komfortzónánkból. Ez nem mindig biztonságos, de az élet rövid" - mondta a színésznő.

A hírek szerint a forgatások alatt sokszor annyit veszekedtek, hogy többször is eljutottak a szakítás határához. A lesifotósok gyakran kapták le Jolie-t, amint a szállodájuk teraszán sírdogált egyedül. Vajon mi lesz a hetek óta tartó viták vége?

Családi dráma! Brad Pitt kórházba küldte Angelina Jolie-t

A hírek szerint Brad Pitt elhagyja családját, ha a felesége nem kezelteti az anorexiáját, legalábbis ezzel fenyegette meg Angie-t. A színésznő már 40 kilót sem nyom, férje szerint a gyerekeiknek is nagyon rossz azt látni, hogy anyjuk betegesen sovány. Angelina mostanában a munkát is elhanyagolja, nem szerepel, és nem is rendez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.