Álomszép esküvői ruhák 2015-ben, világsztár módra

fashion week menyasszonyi ruha esküvői ruha Nikki Reed Vanessa Williams Sofia Vergara Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2015 is bővelkedett sztáresküvőkben, a Vergara-Manganiello lagzi után pedig úgy éreztük, itt az ideje összeszedni az idei év legszebb celebmenyasszonyait. Káprázatos ruhák, mesés helyek és szebbnél szebb arák következnek!

Whitney Port

Az amerikai tévés, író és divattervező egy különleges szabású Ashi Studios-darabban állt az oltár elé.

Forrás: Instagram/whitneyeveport

Bridget Moynahan

A színésznő egy külön neki készített J. Mendel-kreációt viselt az esküvőjén.

Forrás: Instagram/BridgetMoynahan

Hilary Rhonda

A modell számára Carolina Herrera álmodta meg a menyasszonyi ruhát.

Forrás: Instagram/hilaryhrhoda

Bar Refaeili

Leonardo Dicaprio szuperdögös excsaja egy csodás, kényelmes és persze gyönyörű Chloe ruhában tündökölt.

Forrás: Instagram/barrefaeli

Allison Williams

A fiatal színésznő Oscar de la Renta ruhacsodáját viselte.

Forrás: Instagram/aw

Nicky Hilton

Paris Hilton testvérkéje Valentinótól választott a nagy napra. És az a cipő... Természetesen csakis neki készült!

Forrás: Instagram/nickyhilton

Vanessa Williams

A gyönyörű színésznő esküvőjét Egyiptom inspirálta, 2 ruhát is viselt a nagy napon, mindkettőt Carmen Marc Valvo tervezte.

Forrás: www.stylenews.peoplestylewatch.com, www.people.com

Sofia Vergara

Minden bizonnyal a legszebb férj újdonsült birtokosa, az oltár elé egy mesés Zuhair Murad ruhacsodában vonult.

Forrás: Instagram/sofiavergara

Beatrice Borromeo

Grace Kelly unokája vette el a 30 éves olasz szépséget, akinek álomesküvőjén mindkét ruha Armani volt.

Forrás: Instagram/armani

Sofia svéd hercegnő

Svédország hercege, Fülöp kedvese egykor realitysztár volt és bikinimodell. Az álomruhát Ida Sjöstedt svéd tervező készítette.

Forrás: AFP

Nikki Reed

Az Alkonyat sztárja egy meseszép Claire Pettibone-darabban mondta ki a boldogító igent.

Forrás: www.brides.com

Vajon ők mit viseltek?

Cameron Diaz fejét január elején kötötték be, Amber Heard és Johnny Depp lagziján csak lesifotók készültek, Jennifer Aniston esküvői ruhájáról pedig az égvilágon semmit sem tudni... Alig várjuk, hogy sok év múlva lássuk az ő esküvői fotóikat is!
100 év esküvői ruhadivatja 3 percbe sűrítve - Elképesztő videó!http://www.life.hu/trend/20151002-szaz-ev-eskuvoi-divatjarol-keszult-egy-lenyugozo-video.htmlLenyűgöző videót készített egy szalon az esküvői ruhák divatjáról 1915-től egészen napjainkig. Trend--Fékezhetetlen vendégek, bőrig ázott menyasszony - így kezeld a tipikus esküvői drámákathttp://www.life.hu/trend/20150925-10-eskuvoi-drama-es-kezelesuk-toth-mihaly-ceremoniamester-tippjei.htmlMinden esküvőn vannak pillanatok, amiket megelőzni képtelenség, így marad, hogy megőrülsz, vagy túlteszed magad rajta. Tóth Mihály ceremóniamester elárulta, mi a 10 legtipikusabb esküvői dráma, és hogyan érdemes őket kezelni. Trend--Minden idők legrosszabb esküvői tanácsaihttp://www.life.hu/trend/20150731-minden-idok-legrosszabb-eskuvoi-tanacsai.htmlHamarosan esküvőd lesz, ezért éjjel-nappal ezzel kapcsolatos cikkeket olvasol? Idén lesz a nagy nap, te pedig nyakig benne vagy a szervezésben? Feszült vagy, és ideges, úgy érzed, sosem érsz a végére, és azt veszed észre, hogy már a barátaidat sem érdekli a lagzitéma? Tóth Mihály ceremóniamester elárulja, melyek minden idők legrosszabb esküvői tanácsai, amiket semmiképp sem érdemes megfogadnod. TrendOrigoKatalin hercegnő esküvői ruhájában mondja ki az igent George Clooney menyasszonya?http://www.life.hu/trend/20140905-amal-alamuddin-george-clooney-menyasszonya-katalin-hercegno-eskuvoi-ruhajaban-mondja-ki-az-igent.htmlGeorge Clooney leendő neje a minap Alexander McQueennél tett látogatást. A találgatások szerint sanszos, hogy a brit divatház készíti menyasszonyi ruháját, csakúgy, mint Katalin hercegnőét.TrendOrigoA világ leghíresebb esküvői ruháihttp://www.life.hu/trend/20130424-a-vilag-leghiresebb-eskuvoi-ruhai-kate-moss-katalin-hercegno-grace.htmlElindult az esküvői szezon, ilyenkor pedig még az is szívesen nézeget csodaszép menyasszonyi ruhákat, akinek idén talán még nem kötik be a fejét. A Life.hu összeállításával felidézheted a történelem legemlékezetesebb esküvői összeállításait - tavaly ez volt az egyik kedvenc cikketek. TrendOrigoCsak semmi fodor és a csipke! Extra esküvői ruhák világsztár módrahttp://www.life.hu/trend/20140806-kulonleges-eskuvoi-ruhak-amiket-vilagsztarok-viseltek.htmlBár szeretjük az idei klasszikus esküvői trendeket a sok rózsaszínnel, csipkével és sellő fazonú ruhával, meg kell hagyni, izgalmas tud lenni, ha az ember lánya a nagy napon be mer vállalni valami egészen különlegeset. A világsztárok sem esküsznek mindig a hagyományosra - íme, néhány szépség, akik nem féltek változtatni a szokásoson. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.