Elképesztő! Axente Vanessa eddig 1 milliárd forintot zsebelt be modellként

kampány topmodell Axente Vanessa Vogue siker milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre jobban ível felfelé Axente Vanessa karrierje, aki most azt is elárulta: eddig 1 milliárd forintot hozott neki a modellkedés. 

A gyönyörű Axente Vanessa egymás után happolja el kolléganői elől a jobbnál jobb munkákat: amellett, hogy a Chanel nemrég őt választotta ékszerkollekciója arcának, a New York-i divathéten is nagy sikert aratott és a Vogue címlapján is szerepelt már.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Most azonban a magyar Forbes decemberi számának címoldalán pózol, méghozzá nem is akármilyen okból: a magazin ugyanis a legsikeresebb magyar modellekkel foglalkozik ebben a hónapban. Vanessa a vele készített interjúban pedig többek közt azt is elárulta, eddig közel 1 milliárd forintos vagyonra tett szert modellkedéssel. A pénzügyeit egyébként édesapja kezeli, és saját befektetése is van a magyar modellnek, aki azt is elárulta: még körülbelül három évig fog modellkedni, utána tovább szeretne tanulni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.