stílusmustra Divathét Miranda Kerr New York Jessica Alba Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten megkezdődött a világ legjobban várt divateseménye, a New York-i divathét, ahol természetesen hírességekből sincs hiány. A rendezvényt megnyitó Yves Saint Laurent-show-n igazi sztárparádé volt. Lássuk, kinek sikerült elkápráztatnia a divatrajongó közönséget!

A dögös bőr

Julia Roberts unokahúga, Emma Roberts kövekkel kirakott blúzzal kombinálta a bőrt, ahogy Rosie Huntington-Whiteley is csillogó kiegészítőkkel párosította dögös szoknyáját.

Emma Roberts, Rosie Huntington-Whiteley Forrás: AFP

Kinek a szettje jön be jobban?

Akik rosszul választottak

A miniruhával, az ocelotmintás kabáttal és a szoros nyaklánccal mintha a 90-es évekből lépett volna elő Miranda Kerr. A szintén modell Dree Hamingway bőrszerkóját és csipkefelsőjét egy hawaii mintás inggel próbálta színesebbé tenni. Nekünk egyikük választása sem jött be.

Miranda Kerr, Dree Hamingway Forrás: AFP

Ki tévedett nagyobbat?

Akik még rosszabbul

Lady Gagában sokkal jobban szeretjük a dívát, mint ezt a furcsa bohócot, akinek az arca, a haja és a ruhája is groteszk. Jessica Alba rendezetlen hajjal és egy előnytelen, óarany színre hajazó ruhában jelent meg.

Lady Gaga, Jessica Alba Forrás: AFP

Kinek a választása rosszabb?

Divatmániás férfiak

Justin Bieber szokás szerint pirossal dobta fel az összeállítását, míg Lenny Kravitz bőrcuccban akart kitűnni, amihez ő is egy piros, kissé szokatlan kiegészítőt választott.

Justin Bieber, Lenny Kravitz Forrás: AFP

Melyik pasi ruhája jön be jobban?

Romantikus manikűr Valentin-naprahttp://www.life.hu/trend/20160203-igy-keszits-valentin-napi-kormoket.htmlKözeledik az év legromantikusabb napja, amire egy gyorsan és egyszerűen elkészíthető manikűrt ajánlunk, ami tökéletes lesz erre az alkalomra. Így készülnek a Valentin-napi körmök! Trend--Próbáld ki! Natúr smink randirahttp://www.life.hu/trend/20160208-termeszetes-smink-randira.htmlA természetes szépség híve vagy? Randira is választhatsz egyszerű és letisztult sminket, ami kiemeli a kisugárzásodat. Várady Polett megmutatja, hogyan készíts natúr, mégis csábító make-upot! Trend--Így tündökölt Palvin Barbi a világsztárok között - Dögös szettek az amfAR gáláról!http://www.life.hu/trend/20160211-a-legjobb-es-legrosszabb-ruhak-a-new-yorki-amfar-galarol.htmlSzerdán este tartották az amfAR gálát New yorkban, ahol ezúttal is rengeteg híresség gyűlt össze: a jótékonysági eseményen még Palvin Barbi is megjelent. Nézzük kik voltak a legjobban és legrosszabban öltözött sztárok! TrendAFPÍgy készítsd el a tökéletes Valentin-napi sminkethttp://www.life.hu/trend/20160208-valentin-napi-smink-larion-oscartol.htmlKészen állsz újra meghódítani a szerelmedet? Csábíts lágy és krémes textúrákkal, amelyek újraértelmezik a sminkelés szabályait. Legyél egyszerre légies és ellenállhatatlanul titokzatos Larion Oscar segítségével. TrendThinkstockA csábítás művészete! Szexi fehérneműk Valentin-naprahttp://www.life.hu/trend/20160203-csabits-szexi-fehernemukben-valentin-napon.htmlA szerelmesek napjának elengedhetetlen kelléke a dögös fehérnemű. Használd ki ezt a jeles alkalmat, és lepd meg a párodat valami igazán csábítóval! TrendThinkstockRomantikára fel! Dögös szettek Valentin-naprahttp://www.life.hu/trend/20160203-dogos-szettek-valentin-napra.htmlUgyan mi is annak a hívei vagyunk, hogy a szerelmet egész évben ünnepelni kell, de egy jó alkalmat soha nem szalasztanánk el, amikor a szerelmünkkel programozhatunk, ráadásul csinosan felöltözhetünk. Hozd te is a legjobb formádat, és válassz outfitet a Valentin-napi programotokhoz! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.