Álomalakra vágysz? Lesd el Miranda Kerr életmódtippjeit!

modell Miranda Kerr lúgosítás egészséges életmód életmód jóga alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerek popsi, darázsderék, csodálatos bőr, tónusos izmok - Miranda Kerr egészen biztosan megnyerte a genetikai lottóötöst, de azért tesz a külsejéért, nem is keveset. Tanulj tőle te is!
Forrás: Instagram/mirandakerr

Variáld az edzéseket!

A csinos anyukánál alapszabály, hogy sokféle mozgásformát űz, így nem tud ráunni egyikre sem. Szerinte ez a kulcs ahhoz, hogy várja az edzéseket, és ne hagyja abba hetek alatt a mozgást. A modell nemrég az egyik fitneszmagazinnak elárulta, igyekszik naponta fél órát jógázni - kedvencei a hatha és a kundalini -, emellett rendszeresen pilatesezik, és súlyzókkal is erősít, hogy tónusosak legyenek az izmai. „12 éve jógázom, imádom, ahogy alakítja a testemet és a lelkemet. Fontos számomra a gerinc edzése és a nyújtás is, erre is jó ez a mozgás" - mesélte a szépség, aki az edzés mellett gyakran túrázik kisfiával, és a biciklizés is a napi rutinjának a része.

Forrás: Instagram/mirandakerr

Csak semmi gyorskaja!

Persze azt mi is tudjuk a magyar fitneszmodellektől, hogy hiába edz valaki rengeteget, ha az étkezésére nem figyel oda. Miranda egy dologra különösen ügyel, és az az, hogy a gyorskajákat, felesleges kalóriákat igyekszik kiiktatni az életéből. Ahelyett, hogy chipset, csokit és hasonló nassolnivalókat fogyasztana, ha rohannia kell, a modell igyekszik mindig magánál tartani valami egészséges ropogtatnivalót. Ez lehet valami friss gyümölcs, magok, mogyoró, mandula...

Forrás: Instagram/mirandakerr

Ügyelj az apróságokra!

Miranda egyik trükkje a kakaópor: ez egy kiváló izomlazító, magnéziumtartalmának köszönhetően pedig stresszcsökkentő hatása is van, ráadásul tartalmaz még béta-karotint, cinket és vasat is. Miranda a jó minőségű kakaóport a turmixokba keveri, így nemcsak finomat, de egészségeset is fogyaszt. Emellett a chiamagot is előnyben részesíti - ITT már mi is írtunk arról, miért is nagyon jó ez a szuperélelmiszer.

Forrás: Instagram/mirandakerr

Figyelj a reggelire!

Az ausztrálok kedvence, ha teheti, reggelire mindig valami egészséges, tiszta ételt választ, például egy pohár facsart levet, tojásfehérjét avokádóval vagy zabkását.

Forrás: Instagram/mirandakerr

Lúgosíts!

Elle Macpherson mellett Miranda is a lúgosítás feltétlen híve. A modell rendszeresen tart lúgosító diétát, és napi 2-3 liter lúgosító vizet is elfogyaszt. Persze ő is vallja, hogy nem lehet mindig, minden percben kikerülni az egészségtelen ételeket, de alapvetően lehet erre törekedni.

Forrás: Instagram/mirandakerr

Hajrá, cukormentes élet!

Miranda étrendjébe természetesen nem nagyon fér bele a cukor. Ugyan elcsábul, ha nagymamája Pavlova-tortát készít, de a mindennapokban száműzte az étrendjéből ezt a hozzávalót.

Forrás: Instagram/mirandakerr

Jöhetnek a zöldek!

Az egészséges ételek mellett Miranda étrendjéből nem hiányozhatnak az algafélék és a zöld tea. Ezeknek nagyon magas az antioxidáns-tartalma, az algák ráadásul lúgosítanak is, és minden formában nagyon jótékonyan hatnak az étkezésre.

Forrás: Instagram/mirandakerr
Kiss Daniella nagyon szexin edz - Így kell dögösen fenékizom-gyakorlatokat végeznihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150809-kiss-daniella-szepsegkiralyno-nagyon-dogosen-vegzi-a-fenekizom-gyakorlatokat.htmlNem hiába, egy igazi szépségkirálynő tudja, hogyan kell minden helyzetben a legdögösebben kinézni. Kiss Daniella szexi fenékizom-gyakorlatától tátva maradt a szánk!Ez Zsír!--Mit történt Ronaldóval? Felismerhetetlen lett a sztárfocistahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150807-ronaldo-sztarfocista-felismerhetetlen-lett.htmlA nyugalmazott futballsztár a világ egyik leggyönyörűbb szigetén, Fornmenterán töltötte jól megérdemelt pihenését barátnőjével, itt kapták lencsevégre.Ez Zsír!--Brutális izomzata van a magyar Schwarzeneggernekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150807-molnar-peternek-a-magyar-schwarzeneggernek-brutalis-izomzata-van.htmlMolnár Péter amatőr testépítő világbajnok a hétvégén profi versenyen vesz részt Hongkongban. A 31 éves sportoló elképesztő formában van.Ez Zsír!Origo"Jó nagy lett a bulád, mama!" - Bódi Guszti miatt kezdett edzeni Margóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150808-bodi-margo-edzeni-kezdett.htmlBódi Guszti és Margó Törökországban nyaraltak néhány hónapja, ahol jókat ettek, így felszaladt néhány kiló Margóra. Férje ezt szóvá is tette, az énekesnő ezért kemény edzésbe kezdett. Ez Zsír!OrigoA szépség és a szörnyeteg: így nyaralt az öreg milliomos és gyönyörű feleségehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150806-igy-nyaralt-flavio-briatore-es-nala-30-evvel-fiatalabb-felesege.htmlMíg Flavio Briatore hatalmas pocakot eresztett mostanában, addig a nála 30 évvel fiatalabb felesége, Elisabetta egyre dögösebben néz ki.Ez Zsír!--Görög Zita végtelen combokat villantott - A látványtól hasra estünkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150806-gorog-zita-modell-labatol-hasra-estunk-amikor-egy-miniruhaba-megvillantotta-formas-virgacsait.htmlSzuper szexi lábakat villantott a modell, akinek alakja két gyermek után is olyan, mintha húszéves lenne.Ez Zsír!--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.