Rooney Mara Oscar-díj Kate Winslet divatos mellékszereplő Alicia Vikander Jennifer Jason Leigh Rachel McAdams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap, hazai idő szerint éjjel egykor a vörös szőnyeges bevonulással veszi kezdetét az év egyik legjobban várt filmes eseménye. A este során többek között az is kiderül, ki kapja a legjobb női mellékszereplőnek járó szobrot. Mi viszont arra is kíváncsiak vagyunk, hogy ki érdemelné meg közülük legjobban a divat-Oscart. Nézzük a jelölteket! 

Jennifer Jason Leigh

Az Aljas nyolcas című Taratino-alkotással szállt versenybe Jennifer Jason Leigh, akinek a színészi teljesítményéért sokkal jobban rajongunk, mint a vörös szőnyegen viselt ruháiért. Nagyon kevés alkalommal látszik rajta, hogy igazán jól érezné magát az általa viselt holmikban.

Jennifer Jason Leigh Forrás: AFP

Rachel McAdams

Imádjuk a Spotlightban nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölt Rachel McAdams kísérletező stílusát. Merészebb mintákkal és fazonokkal is szívesen próbálkozik, és a legtöbbször ezek be is jönnek!

Rachel McAdams Forrás: AFP

Kate Winslet

Az elegáns és finom nőiesség megtestesítője Kate Winslet, akit a Steve Jobs-moziért jelöltek Oscarra. A színésznő mindig egyszerű vonalvezetésű ruhákat választ, és a színekkel, illetve a kiegészítőkkel játszik.

Kate Winslet Forrás: AFP

Rooney Mara

Rooney Mara rendszeresen túlbonyolított ruhákat választ. A fodor különösen nagy kedvence. Minimalista ruhában ritkán látni, pedig az neki is nagyon jól áll.

Rooney Mara Forrás: AFP

Alicia Vikander

Alicia Vikander változatos, de a nőiességet hangsúlyozó ruhákban szeret vörös szőnyegre lépni, legyen az hosszú vagy rövid, modern bőrruha, vagy klasszikus szabású. Minden jól áll neki!

Alicia Vikander Forrás: AFP

Kié legyen a divat-Oscar?

Kié legyen a divat-Oscar? Szavazz!

Szavazz itt a legjobb női főszereplők stílusáról!
Rihannán kívül mindenki leszerepelt - Stílusmustra a Brit Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20160225-stilusmustra-a-brit-awardsrol.htmlA szerda esti gálán több világsztár is tiszteletét tette, de egyedül Rihanna és Adele ruhaválasztásával vagyunk kibékülve. Kylie Minogue és a brit sztárok leszerepeltek. Trend--Az 5 legdurvább sminkbaki, amit mindenképpen kerülj elhttp://www.life.hu/trend/20160224-sminkbakik-amiket-mindenkeppen-kerulj-el.htmlMi az öt legnagyobb sminkbaki, amit mindenképpen el kell kerülni? Várady Polett most megmutatja, hogy mik ezek, és hogyan tudod kiküszöbölni őket! Trend--Vegyszermentes és természetes - Ezek a legjobb natúrkozmetikumok!http://www.life.hu/trend/20160223-termeszetes-alapanyagokra-epulo-szepsegapolasi-markak.htmlVegyszermentes, természetes, mellékhatásoktól mentes - bármiről is legyen szó, manapság ezeket a termékeket keressük. Szerencsére már a bőrápolás terén is egyre több márka vallja magáénak ezt a filozófiát, amiért mi igencsak hálásak vagyunk. Hálásak vagyunk, hogy vigyáznak az egészségünkre, és segítenek abban, hogy a testünknek az őt megillető biztonságos ápolást nyújtsuk! Trend--Trendek, tervezők, sztárok a kifutón – Minden, amit tudni akartál a New York-i divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20160218-kedvenc-ready-to-wear-darabjaink-a-new-yorki-divathetrol.htmlIndividualista, futurisztikus és eklektikus – ezzel a három szóval ragadható meg az igencsak eseménydús New York-i divathét. A live streamen követtük végig a bemutatókat, amelyekről most elhoztuk néhány kedvenc darabunkat. TrendAFPMi köze van a Hold mozgásának a szépségápoláshoz? Most megtudhatod!http://www.life.hu/trend/20160216-hozd-osszhangba-a-szepsegapolast-a-hold-mozgasaval.htmlTudtad, hogy a Hold mozgása hatást gyakorol a nők életére? Érdemes odafigyelni erre az összefüggésre, hiszen ha az univerzum ritmusával összhangban cselekszel, akkor a szépségápolásban is sokkal hatékonyabb lehetsz. TrendThinkstockElborult sci-fi jelmezek és elegáns darabok - Így divatoztak a sztárok a Grammy-gálánhttp://www.life.hu/trend/20160216-botranyos-es-gyonyoru-ruhak-a-2016os-grammy-dijatorol.htmlA 2016-os Grammy-gálán elképesztően színes felhozatalnak örülhetett a divatmániás közönség. Sokan hozták a kötelező eleganciát, néhányan kitűntek, páran pedig kétségbeesetten próbálták kizárólag önmagukra irányítani a figyelmet. Nézzük, ki, hogyan teljesített! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.