Hírességek, akik 22 éves koruk előtt plasztikáztattak

Forrás: tvhappy.ro, AFP -
plasztika tökéletesség Hollywood szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywoodban minden a szépségről és a tökéletességről szól. Ezt hajszolják a legtöbb celeb, ráadásul egyre fiatalabb korban fekszenek kés alá, amiért nincsenek megelégedve magukkal. Íme, néhány híresség, akik tinédzser korukban kezdték a plasztikázást!

Kylie Jenner

A Kendall-Kardashian klán legifjabb tagja nagyjából két évvel ezelőtt, 16 évesen lett az ajakfeltöltés rajongója. Hiába próbálta tagadni, annyira szembetűnő volt a változás, hogy végül beismerte: nem éppen a természetnek köszönheti dús ajkait.

Forrás: AFP

Kylie Jenner kiakadt a kacsaszájú fiatalokon

A #KylieJennerChallenge lényege az, hogy szájszívó kupakkal hatalmas kacsaszájat pumpálnak magukra a tinik. De mit szólt ehhez a névadó? Olvasd el a Life.hu cikkét!

Jennifer Aniston

Saját bevallása szerint orrsövényferdülése miatt műttette meg tinédzser korában az orrát, és nem azért, mert nem volt megelégedve vele. Tény, hogy az eredmény egy sokkal bájosabb és kisebb orr lett. Szerencsére Jennifer Aniston azóta sem indult el a leejtőn, habár a botoxot is kipróbálta, nem lett a mániája. Bár manapság egy egészen furcsa pletyka terjed arról, hogy a térdét bizony szívesen átszabatná a sztár.

Forrás: tvhappy.ro, AFP

Pamela Anderson

A Baywatch egykori bombázója 1989-ben, vagyis 22 évesen végeztette el az első mellnagyobbító műtétjét. Azóta számtalan beavatkozáson esett át, de nem mindig a nagyobb implantátum volt a cél. A Baywatch időszaka után már kisebbítő műtétek miatt feküdt kés alá.

Forrás: Blue zone, AFP

Pamela Anderson mellének mását plasztikáztatta egy nő

A 36 éves Tracy a világsztár melleire áhítozott, és ezért vállalkozott plasztikai műtétre, ám a beavatkozás rosszul sikerült. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Michael Jackson

A popzene egykori királya 21 évesen lépett rá a plasztika rögös útjára. Az életrajzírója, J. Randy Taraborrelli szerint Michael Jackson először egy balesetben bekövetkezett orrtörés miatt végeztetett plasztikai műtétet, ami egyébként nem is sikerült jól, így nem sokkal utána, újra meg kellett műteni az orrát. Ezt követően azonban megszállottja lett a plasztikázásnak, nagyjából 100 alkalommal feküdt kés alá.

Forrás: rollingstone.com, AFP
Szerethetően különc – Nézd meg Prince legőrületesebb fellépőruháit!http://www.life.hu/trend/20160421-prince-enekes-kulonc-stilusara-emlekezunk.htmlMég David Bowie halálát sem sikerült felfognunk, máris újabb zenei legenda távozott az élők sorából – de a halhatatlanok közé. Prince nemcsak zenéjében volt egyedi, színpadi megjelenése sem volt éppen hétköznapi. Szerethetően különc stílusát felelevenítve emlékezünk rá! Trend--Érettségi előtt állsz? Így sminkelj a ballagásodra!http://www.life.hu/trend/20160419-igy-sminkelj-ballagasra.htmlÉrettségi előtt állsz? Ballagásra készülsz? Legyen a sminked is tökéletes a napon, amikor mindenki téged figyel! Nézd meg Várady Polett tippjeit! Trend--Isten éltesse a kalapok királynőjét! 90 éves lett II. Erzsébethttp://www.life.hu/trend/20160420-ii-erzsebet-kiralyno-a-kalapok-szerelmese-90-eves-lett.htmlSzeptemberben még az Egyesült Királyságban leghosszabb ideje uralkodó koronásfőként ünnepelték II. Erzsébet királynőt, most pedig 90. születésnapja miatt ég lázban a brit monarchia. Mi ezúttal ikonikus kalapkollekciójával emlékezünk meg a nagy napról, és azt a magyar tervezőt is bemutatjuk, aki a királynő egyik kalaposmesterénél dolgozott. Trend--Sminkelj úgy, mint Emma Watsonhttp://www.life.hu/trend/20160419-sminkelj-ugy-mint-emma-watson.htmlA színésznő üde jelenségének titka a "kevesebb néha több" elve. Igazi csendes lázadó, smink terén a no makeup lelkes híve. Ha mégis ki kell tennie magáért, akkor meleg árnyalatokban ragyogva mutatja meg egyéniségét. Trend--5 kérdés a szépségről: Iszak Esztihttp://www.life.hu/trend/20160415-5-kerdes-a-szepsegrol-iszak-eszti.htmlIszak Eszti a Viva Tv műsorvezetőjeként nap mint nap kamerák előtt áll, így természetesen oda kell figyelnie arra, hogy mindennap üde és friss legyen a megjelenése. Hogy ehhez milyen szépségtrükköket vet be? A Life.hu sorozatában most kiderül! TrendOrigo70 feletti színésznők adtak stílusleckét kollégáiknak – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160415-heti-stilusmustra-szerepel-benne-julia-roberts-jennifer-aniston-goldie-hawn-es-jane-fonda.htmlEzen a héten a hetvenesek adtak stílusleckét a fiatalabbaknak. Nézd meg, hogyan tündökölt a vörös szőnyegen Jane Fonda és Goldie Hawn! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.