Így sminkelj, ha Bika a csillagjegyed

Forrás: Youtube -
Bika csillagjegy szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Bika havában születtél.

A Bika nő szilárd és nagyon nőies! Igazi ínyenc minden területen. Értékeli az élet apró örömeit, ám mindennek szereti megadni a módját. Mindezt persze sajátos bájjal teszi.

Jessica Alba a bika csillagjegyében született 1981. április 28-án Forrás: Youtube

Jó művészi érzékkel rendelkezik, kreatív, gyakran szép tárgyakat gyűjt, amelyeket nagy műgonddal babusgat.

Türelmes és megbízható alkat, nem haragtartó. Gyengéd és odaadó, szeretetre méltó egyéniség. Hűséges, jó társ, igazi anyatípus, amíg kényeztetik. Szereti az élet örömeit, mindenből a legjobbat akarja és értékeli a szépet.

Imádja a nőies praktikákat az öltözködésben és a sminkben egyaránt.

Imádja a színeket, kedvencei között található a sárga, a piros a zöld és a smaragd a természetes árnyalatok mellett. Szemének ragyogásához mindig használ egy üdítő színt, amit szépen összesatíroz a kedvenc földszíneivel, szempilláit gondosan kényezteti, spirál nélkül szinte nem is lép ki otthonából. Orcáit napcsókolttá varázsolja kedvenc bronzosítójával, mert nagyon szereti a természetes megjelenést.

Forrás: Dreamstime

Ajkát színezett ajakbalzsammal ékesíti, de ha az alkalom megkívánja, beveti a csodafegyvert: a cicás tusvonalat kombinálja az időtlen piros ajakrúzzsal.

Így sminkelj, ha Kos a csillagjegyed

Vakmerő és céltudatos. Túláradó temperamentum, lobbanékonyság jellemzi a Kos hölgyet. Személyiségében hordozza a tavasz kirobbanó erejét, a megújulás akarata és ígérete ölt testet benne. Olvasd el a Lfe.hu cikkét!
Sminktrükkök, ha visszafogottan elegáns külsőre vágyszhttp://www.life.hu/trend/20160427-visszafogottan-elegans-smink-varady-polettol.htmlVárady Polett sminkalanya ezúttal kiállításmegnyitóra készült, így egy visszafogottan elegáns make-upot készítettek neki. Nézd meg a videót, és lesd el Polett sminktrükkjeit! Trend--Maszkok, szérumok, esszenciák – A bőrmegújítás új dimenziójahttp://www.life.hu/trend/20160427-a-bormegujitas-uj-dimenzioja.htmlMelyek a leghatásosabb újdonságok a szépségápolás terén? Mi a legjobb megoldás a különböző bőrtípusokra? A bőrmegújítás új dimenzióiba Larion Oscar avat be benneteket. Trend--Élénk vagy natúr rúzs, esetleg szájfény – Mit viseljünk 2016 tavaszán?http://www.life.hu/trend/20160426-milyen-arnyalatu-ruzst-vagy-szajfenyt-hordjunk-2016-tavaszan.htmlEbben a szezonban a gyümölcsös árnyalatok hódítanak leginkább. A világmárkák elhalmoznak a vitamindús gyümölcsök gazdag színeivel, illatával, amit ajkunkra kenhetünk. Trend--5 kérdés a szépségről: Horváth Évahttp://www.life.hu/trend/20160425-5-kerdes-a-szepsegrol-horvath-eva.htmlA modell-műsorvezető, bárhol és bármikor látjuk őt, káprázatosan fest. Nem is csoda, hiszen a szépségápolás a mindennapi rutinjának része, ráadásul mivel egy szépségblogot is vezet, rengeteg újdonságot próbál ki – de a hagyományos uborkapakolást sem veti meg. Trend--Miniszoknya, műszempilla, tusvonal – Így forgatta fel a 60-as évek az egész világothttp://www.life.hu/trend/20160422-igy-forgatta-fel-a-60-as-evek-az-egesz-vilagot.htmlA 60-as években egy új korszak kezdődött, de nézzük csak, mik is történtek: ember lép a Holdra, felhúzzák a berlini falat, az államokban J. F. Kennedyt választják elnöknek, világhódító útjára indul a Beatles, és elkezdődik a miniszoknyakultusz. TrendThinkstockÉrettségi előtt állsz? Így sminkelj a ballagásodra!http://www.life.hu/trend/20160419-igy-sminkelj-ballagasra.htmlÉrettségi előtt állsz? Ballagásra készülsz? Legyen a sminked is tökéletes a napon, amikor mindenki téged figyel! Nézd meg Várady Polett tippjeit! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.