Így sminkelj, ha Kos a csillagjegyed

Kos csillagjegy szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Kos havában születtél.

Vakmerő és céltudatos. Túláradó temperamentum, lobbanékonyság jellemzi a Kos hölgyet.

Személyiségében hordozza a tavasz kirobbanó erejét, a megújulás akarata és ígérete ölt testet benne.

Forrás: Dreamstime

Vállalkozó szellemű, energikus, de hiányzik belőle az igazi kitartás. Kevés időt szán az önvizsgálatra és a társasági finomkodásokra, mivel minden nap az új akadály legyőzését jelenti számára. Jól feltalálja magát minden helyzetben, de a legtöbb bajt a türelmetlensége okozza. Nagyobb önuralomra volna szüksége, hogy ne rohanjon fejjel a falnak. A Kos nőt nem szokták kiválasztani, Ő maga választ, van fantáziája és bátorsága megvalósítani mindazt, amit elképzel. Hűséges, amíg hasonló érzelmekkel viszonozzák, de ha megbántják, gyorsan továbblép.

Imádja a színeket, bátran kísérletezik merész kombinációkkal, mind sminkben, mind öltözködésben.

Forrás: Dreamstime

Kedvenc színei a piros, az ametiszt, és kedveli a gyémánt ragyogását. Nála soha nem lehet tudni, hogy mikor és mivel rukkol elő. Titokzatos tekintetére is nagy gondot fordít, szemöldöke mindig gondosan ápolt és hajszínéhez élénkített, mert tudja, hogy része a szemjátéknak.

Bátran használja a tust, elképesztően jól tudja viselni a ragadozó, vadmacskás szemfestést.

Forrás: Dreamstime

Tőle nem szokatlan az sem, hogy sminkje erős, akár egyszerre erős a szemfestése és ajakrúzsa is. Imádja a bronzosítókat és a bőr természetes ragyogását.

Így sminkelj, ha Halak a csillagjegyed!

Egy Halak nő a társaság középpontja még akkor is, ha natúr sminkben van. Jól áll neki a füstös hatású szemfestés, ami még jobban hangsúlyozza kifürkészhetetlen titokzatosságát. Itt mindent elolvashatsz, amit a Halak nőkről tudni kell!
Tavaszi zsongás – színpompás sminkek húsvétra!http://www.life.hu/trend/20160323-szinpompas-sminkek-husvetra.htmlHa még nem próbáltad a szezon új színeit akkor itt a remek alkalom! A hamvas rózsa és a derűs kékmellett, itt lesz még a szürkéslila, a barack, a kagylóhéj, a jegeskávé, a pipakék, a fiestapiros, a zöld villanás, valamint a boglárkasárga. Kombináld a színeket a legújabb technikákkal. Trend--Feketén fehéren – Ruhamustra a Los Angeles Fashion Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20160322-ruhamustra-a-los-angeles-fashion-awardsrol.htmlA divat nagyágyúit díjazták a Los Angeles Fashion Awardson. Ahogy minden fontos divateseményen, itt is igazi sztárdömping volt. Nézzük, kik és miben vonultak fel a vörös szőnyegen. Trend--5 ruhadarab, ami nem hiányozhat a tavaszi gardróbodbólhttp://www.life.hu/trend/20160322-5-ruhadarab-ami-nem-hianyozhat-a-tavaszi-gardrobodbol.htmlMárcius elseje óta tűkön ülünk, hogy végre újra elővehessük a szekrény mélyéről a tavaszi ruháinkat. Felmérve összegyűjtögetett darabjainkat és a boltok felhozatalát, a következő gardróbfrissítési tervet állítottuk össze. TrendOrigoManolo Blahniktól a Rachel-frizuráig – 5 divattrend, amit sztárok indítottak el http://www.life.hu/trend/20160317-5-divattrend-amit-sztarok-inditottak-el.htmlMiért olyan híres a Manolo Blahnik cipő? Kik hozták divatba a hobó stílust? Miért szexi a piros haj? Mindegyikért egy-egy sztár a felelős. Trend--Marilyn Monroe így csinálta – Szépségtrükkök Hollywood aranykorábólhttp://www.life.hu/trend/20160317-sminktrukkok-hollywood-aranykorabol.htmlGreta Garbo, Marlene Dietrich, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor – csak néhány név a legnagyobb dívák közül, akik Hollywood aranykorában éltek. Szépségük titkait annak idején hét lakat alatt őrizték. Rejtélyes világukba most Larion Oscar ad betekintést! Trend--Sminkek a kifutókról - Inspirálódj a milánói divathétről!http://www.life.hu/trend/20160311-sminkek-a-milanoi-divathetrol.htmlGrandiózus kollekciók, pazar ruhaköltemények, eszméletlen kiegészítők és fenséges sminkek vonultak fel a milánói divathéten. Ezt mindenképp látnod kell! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.