Így sminkelj, ha Ikrek a csillagjegyed

Forrás: Dreamstime -
ikrek csillagjegy szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha az Ikrek havában születtél. 

Az Ikrek-szülött jellemét kettősség uralja, egyszerre férfias és nőies, mintha két természet lakozna benne, ebből adódóan élete során többféle dolgot kipróbál. Könnyen elveszíti a fejét, ingerlékeny, kedélybeteg, ha nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogy eltervezte. Ám szórakoztató, sokoldalú, szereti a változatosságot és a kalandokat. Kíváncsi természetű, könnyen barátkozik.

Az Ikrek tud nagyon érzéki, nőies is lenni Forrás: Dreamstime

Öltözködésben a sportos elegancia elveit követi, mert fontos számára a kényelem.

Sminkben néha minimalista, egy tökéletes BB krém elegendő, hogy uniformizálja a bőre szerkezetét, egy szempillaspirál, általában feketét használ, és egy ajakbalzsam tökéletesen kielégítő számára. Ám amikor oda kell tennie magát, nagyon érzéki, nőiesre veszi a figurát, és aprólékos műgonddal készíti el sminkjét.

Máskor viszont minimalista, natúr sminket használ Forrás: Dreamstime

Bátran kísérletezik: izgalmas színekkel csalogatja elő értékeit.

Általában a szemére helyezi a nagyobb hangsúlyt, imádja a titokzatos füstös hatású szemfestést, a vadmacskás tusvonalakat, és mostanság kacérkodik az élénk ajakrúzsokkal is.

Így sminkelj, ha Bika a csillagjegyed

A Bika nő szilárd és nagyon nőies! Igazi ínyenc minden területen. Értékeli az élet apró örömeit, ám mindennek szereti megadni a módját. Mindezt persze sajátos bájjal teszi. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.