Ez a világ legtündéribb ruhatára – Less be a 3 éves György herceg gardróbjába!

királyi család stílus György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tradíció, hagyománytisztelet és egy kis csibészség – ez jellemzi György herceg ruhatárát, legalábbis azt a részét, amit a hivatalos programok alatt láthattunk belőle. A kis trónörökös, aki a napokban ünnepelte 3. születésnapját, újra és újra elbűvölt minket a ruhácskáival (is), így itt az ideje számbavenni őket. 

A születését az egész világon nyomon követték és már az első bemutatkozása körül hatalmas őrület alakult ki, ugyanis másnapra hiánycikk lett az a fehér kis kötött takaró, amiben szülei először mutatták meg a nagy nyilvánosságnak az újszülöttet.

Forrás: AFP/Leon Neal

A londoni a Szent James-palota királyi kápolnájában szűk családi körben keresztelték meg a kis György-herceget, akinek ez volt második "hivatalos" megjelenése. Az általa viselt kis ruha pontos másolata volt annak az 1840-ben készült, csipkével díszített ruhának, amelyben összesen 60 királyi újszülöttet kereszteltek meg, VII. Eduárd király óta az összes uralkodót. Utoljára Lady Louise Windsor viselte 2004-es keresztelőjén. Az újabb másolatot pedig György herceg viselte elsőként.

Forrás: AFP/John Stillwell

Egy éves koráig többször viselt kertésznadrágot, amihez rendszerint galléros pólót kapott. Természetesen imádnivaló volt bennük.

Forrás: AFP

Ami a színeket illeti, a kék és a piros jellemzi leginkább a kis herceg ruhatárát. A gallér elmaradhatatlan, babaként pedig a buggyosabb ujj is sokszor előkerült. György herceg legtöbb cipője a Start Rire márkától való. Szinte mindig ugyanaz a típus van rajta, általában navy kékben, de világos színben is láthattuk már.

Forrás: AFP

2014 decemberében újabb ikonikus fotót mutatott be a Kensington palota. A 16 hónapos herceg egy Cath Kidston által tervezett kötött mellényben huncutkodott a kamera mögött. A tervezőnőnél persze néhány nap alatt elfogyott az összes darab. De nemcsak erre csaptak le az alattvalók, a György herceg öltözékeiben gyakran megjelenő, hagyományos hosszú zokni is nagy sláger lett: az Amaia Kids márka által tervezett zoknikra is egytől-egyig lecsaptak.

Forrás: Trh The Duke And Duchess Of Cambridge

Kishúga, Sarolta hercegnő keresztelőjén újfent hagyományos ruhában jelent meg a kis herceg. Szinte ugyanolyan ingecskét és nadrágot viselt, mint Vilmos herceg 30 évvel korábban. A Rachel Riley által tervezett ruhába az egész világ beleszeretett. Így nem is csoda, hogy a fotók megjelenését követő harmadik napon a brit divatcég bejelentette: a kis herceg által viselt outfit összes darabjából kifogytak a 12 és 18 hónaposaknak szánt méretekben.

Forrás: AFP/Chris Jackson

Katalin és Vilmos a kék minden árnyalatát szívesen látják elsőszülöttjükön.

Forrás: AFP

2016 januárjában az immáron két és fél éves György herceg óvodás lett. A nagy eseményről természetesen megintcsak kiadtak hivatalos fotókat, amiket állítólag anyukája, Katalin hercegné készített. A hátizsákos herceg, aki könyékvarrással és kockás béléssel díszített kabátot viselt, újból elbűvölte az egész világot.

Forrás: AFP

Újabb sikert aratott, amikor György herceg megmutatta leglazább oldalát: az amerikai elnökkel, Barack Obamával ugyanis pizsamában és köntösben rázott kezet a trónörökös. Talán már mondanunk sem kell, hogy a 27 fontos (kb 10 ezer forint) My 1st Year márkájú köntös pillanatok alatt hiánycikk lett. A márka szóvívője egyébként azt is elárulta, hogy kasmírtakarót és sportcipőt is küldtek ajándékba a hercegnek, aki levélben mondott köszönetet.

Forrás: Facebook/The British Monarchy

A kis hercegről az is szenzecióként terjedt, amikor először szólalt meg a nyilvánosság előtt. Így az sem csoda, hogy 3. születésnapja szinte nemzeti ünnep lett, és újabb fotók is napvilágot láttak róla. De azokat is képeket is érdemes megnézni, amikor repülőgépeket nézett a szüleivel, néhány héttel a nagy nap előtt. A fotókon jól látszik, hogy a csibész kis György öltözéke egyre vagányabb lesz.

Forrás: AFP
Sokkoló celebtrendek 1. rész - A legrémesebb cipők, amiket valaha láttunkhttp://www.life.hu/trend/20160725-a-legremesebb-cipok-amiket-valaha-is-lattunk-sztarokon.htmlA sztárok bizony gyakran esnek túlzásba. Nem is csoda, hiszen sokan keresik a feltűnést, és szeretnek egy kicsit különcök lenni. Ebből pedig néha borzalmas dolgok sülnek ki. Nézzük az elmúlt idők legdurvább celebcipőit. Trend--Doutzen Kroes egész éjjel a ruhájával küzdött - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160721-heti-stilusmustra-szerepel-benne-eva-longoria-doutzen-kroes-lily-donaldson.htmlLeonardo Di Caprio partija Saint Tropez-ban, filmpremierek, néhány meglepő ruhaválasztás és egy fantasztikus outfit, ami mindent vitt. Nézzük, melyek voltak a sztárvilág legjobb és legrosszabb divathúzásai a héten. Trend--7 divathóbort, amit nem sírunk vissza a 90-es évekbőlhttp://www.life.hu/trend/20160717-divathobortok-amelyeket-nem-sirunk-vissza-a-kilencvenes-evekbol.htmlA 90-es évek elképesztően gazdag azokban a tárgyakban, amelyeken ma már sírva röhögünk, de annak idején megőrültünk értük. Különösen igaz ez az akkoriban kialakult divathóbortokra, amelyek szerencsére örökre a 90-es években maradtak. TrendOrigoSzőrtelenítés a strandképes testért: így csináld!http://www.life.hu/trend/20160713-szortelenites-a-strandkepes-testert.htmlA nemkívánatos szőr eltávolításának egyik bevált módja a gyantázás, amellyel – legalább is egy darabig – biztosítható a selymesen sima bőr. A bőrgyógyász szerint azonban a gyantázást is megfelelően kell végezni ahhoz, hogy elkerülhetők legyenek a problémák. TrendOrigo5 tiltólistás ruha esküvőrehttp://www.life.hu/trend/20160713-tiltolistas-ruhak-eskuvore.htmlMár nagyban dübörög az esküvőszezon, így ideje átvenni, melyek azok a tiltólistás ruhák, amelyeket semmiképpen ne vegyél fel esküvőre. Trend--Drámaiság és rengeteg játék – Művészi darabok az haute couture divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20160712-a-parizsi-haute-couture-divathet-legkulonlegesebb-darabjai.htmlMiért imádjuk az haute couture-t? Mert kedvenc tervezőinket még a hordhatóság elve sem korlátozza: mindenféle kötöttség nélkül, szabadon szárnyalva, kizárólag a művészetnek adózva terveznek szebbnél szebb kreációkat, amelyek az esztétikumnak a hétköznapokban kevésbé ismert, magasabb fokát nyújtják. Nézzük, melyek voltak a legizgalmasabb kreációk a 2016-os őszi-téli párizsi haute couture divathéten! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.