Ki volt az elmúlt évek legszebb magyar celeb menyasszonya? Szavazz!

szép menyasszonyi ruha szavazás menyasszony celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi október 1-jén mondta ki a boldogító igent párjának, ennek apropóján pedig összeszedtük az elmúlt évek híres celeb menyasszonyait. Neked kinek a ruhája tetszett legjobban? 

Szabó Zsófi és párja, Kis Zsolt Nyíregyháza csodás templomában mondta ki egymásnak a boldogító igent múlt szombaton. A menyasszony érkezéséről még egy videót is láthattunk. Neked hogy tetszik a ruha?

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala

Egyik kedvenc menyasszonyunk Hosszú Katinka volt, aki 2013 augusztusában ment hozzá szerelméhez és edzőjéhez, Shane Tusuphoz. A Seychelle-szigetek homokos tengerpartja volt a helyszín, amihez többszörös olimpiai bajnok úszónk egy lágy és könnyű Daalarna ruhát választott.

Forrás: Facebook/Katinka Hosszu

Görög Zitát más alkalommal is láttuk már Sármán Nóra csodás kreációit viselni. Nem csoda, hogy az esküvőjére is tőle választott egy elegáns darabot, ami nagyon passzolt a személyiségéhez és a környezethez is.

Forrás: Facebook/Görög Zita

2013 szeptemberében Orbán Ráhel szintén egy Sármán Nóra által tervezett menyasszonyi ruhában mondta ki a boldogító igent. Milyen koncepció alapján tervezték meg a ruhát? Erről maga a tervező mesélt nekünk korábban.

Forrás: MTI/Burger Barna

A tervező Orbán Ráhel ruhájáról

„Az anyagok tekintetében maradtam a klasszikus és nemes kelméknél, mint a csipke és a selyem, finom törtfehér színben, ugyanakkor a sziluettbe és a szabásába belecsempésztem egy kis különlegességet és talán vagányságot is – mondta Nóra. – A ruha hernyóselyem düseszből készült, francia csipke hátkivágással. A finom tüllfátyol alját csipkével díszítettem. Ráhel egy könnyű hernyóselyem organza uszállyal lépett az oltár elé, amit a lagziban már nem viselt. A menyecskeruhát is én készítettem: a ruha olajfényű piros szaténból készült, amit kézzel készített francia csipke egészített ki.”

Úgy látszik, 2013 nagy év volt, ami a celebházasságok számát illeti, ugyanis Vajna Timi is ez év augusztusában ment hozzá a filmproducer Andy Vajnához. A lagzit Los Angelesben tartották, és több híresség is hivatalos volt a nagy napra. Vajna Timin pedig egy pompás, Roberto Cavalli csipkeruha volt.

Forrás: Facebook/Timea Vajna

Igazi vidéki esküvővel, négyemeletes tortával, mulatós zenével és menyasszonytánccal ünnepelte az esküvőjét Baby Gabi és szerelme. Gabi habos-babos menyasszonyi ruháját Héjja János tervezte.

Forrás: Facebook/Baby Gabi

Kinek a ruhája tetszett a legjobban?

Álomesküvő 1. rész - Találd meg a tökéletes menyasszonyi ruhát

A elkövetkező 7 hétben menyasszonyoknak, vőlegényeknek – és minden házasodni vágyó szerelmespárnak – nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.