Kylie Jenner túl messzire ment: ezt végre ő is bevallotta

Forrás: Instagram/kyliejenner -
fashion week Kylie Jenner ajakfeltöltés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kylie Jenner évekig tagadta a vádakat, miszerint feltöltette ajkait. A lány még csak 19 éves, de már jópár plasztikai beavatkozáson részt vett. Ám most végre elárulta, miért is akart húsos ajkakat. 

Kylie Jenner védjegye kétségkívül a tökéletes ajak - erre építette saját brandjét is. Korábban a celeblány elutasította a vádakat, miszerint nem csak a temészetnek köszönheti csókos száját, pár hónapja azonban rájött, értelmetlen tagadni a dolgokat.

Forrás: Instagram/kyliejenner

Kylie a Compley magazinnak mesélt arról, érzi, hiba volt, amittett a műtétekkel. "Amikor először töltik fel, úgy érzed, hmm, itt meg ott lehetne még egy picit dúsabb. Aztán ezzel nem lehet leállni. Nagyon fájdalmasak voltak a beavatkozások" - kezdte a történetet Kylie.

A lány mesélt aról is, egy gonosz beszólás miatt indult ez az ajakfeltöltés útján. Egyszer ugyanis egy srác azt mondta neki, bár jól csókol, de túl kicsik az ajkai, ezért sosem lesz elég jó. "Ez nagyon bántott, úgy éreztem, soha, senki nem akar majd megcsókolni. "

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.