A legnagyobb sztáresküvők és a legcsillogóbb menyasszonyi ruhák 2016-ban

esküvő menyasszonyi ruha házasság menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly Sofia Vergara esküvője volt a legnagyobb durranás, idén pedig Eva Longoria és José Bastón frigyére voltak leginkább kíváncsiak az emberek. Azt se felejtsük el persze, hogy itthon is napokig beszédtéma volt egy esküvő, méghozzá Szabó Zsófié. Nézzük, milyen ruhákat viseltek az év celeb menyasszonyai. 

Agyness Deyn

Ha másról nem is, brutális kifutós eséséről te is ismerheted a modellt, Agnyess Deynt. Igaz, hogy csak tavaly vált el első férjétől, idén újra kimondta a boldogító igent a fedezeti alapokkal foglalkozó Joel McAndrew-nak. Az esküvőről Agyness divattervező barátja, Henry Holland posztolt képet, így a modell ruhája sem maradt titokban. A modell egy Molly Goddard menyasszonyi ruhát viselt, láthatóan ő és a vőlegény is a laza esküvőre voksoltak.

Agyness Deyn egy Molly Goddard menyasszonyi ruhát viselt Forrás:Instagram/babycnyc

Eva Longoria

Az év legnagyobb durranása Eva Longoria esküvője volt, aki immáron harmadszor mondta ki a boldogító igent. Ruháját egyik legjobb barátnője, Victoria Beckham tervezte, így már hetekkel az esküvő előtt azt találgatták, vajon milyen stílusú menyasszonyi ruhát álmodott meg az egykori Spice Girl. Az eredmény egy egyszerű, letisztult ruha lett, amit sokan kritizáltak, szerintünk viszont jól illett a harmadik igenhez.

Eva Longoria esküvői ruháját barátnője, Victoria Beckham tervezte Forrás: HOLA! Magazine

Ciara

A másik nagyon várt esküvő az énekesnőé volt. Ciara a nagy napra egy fűzős csipkecsodát választott, ami jól passzolt hozzá. A ruhát egyébként Peter Dundas, a Roberto Cavalli kreatív igazgatója tervezte. Az esküvő egyébként nemcsak a menyasszony ruhájától volt hangos, hanem Jennifer Hudsonétól is, aki koszorúslányként vonult be a nagy napon, és kétségtelenül fantasztikusan festett.

Ciara egy fűzős csipkecsodát választott a nagy napra Forrás: Instagram/Ciara

Dianna Agron

Év elején jegyezték el egymást, és nyáron meg is tartották az esküvőt. A Glee sztárja Marokkóban mondta ki a boldogító igent Winston Marshall gitárosnak. Az esküvő egyáltalán nem volt hagyományos, ahogy a menyasszony ruhája sem, aki egy kövekkel díszített, nude Valentino ruhát viselt.

Dianna Agron egy kövekkel díszített, nude Valentino ruhát viselt Forrás: Instagram/#diannaagron

Szabó Zsófi

Magyar sztáresküvőkben nem bővelkedtünk idén, de annál több cikk látott napvilágot erről az egy frigyről, Szabó Zsófi és Kiss Zsolt esküvőjéről. Zsófi még az esküvői videójukat is megosztotta, így mindenki beleshetett a nagy nap eseményeibe. A menyasszony egyébként egy igencsak különleges ruhát viselt, amit nem akárki, hanem egy hollywoodi sztártervező készített.

Szabó Zsófi egy hollywoodi sztártervező ruháját viselte az esküvőjén Forrás: Instagram/szabozsofi

Ki volt az elmúlt évek legszebb magyar celeb menyasszonya? Szavazz!

Szabó Zsófi október 1-jén mondta ki a boldogító igent párjának, ennek apropóján pedig összeszedtük az elmúlt évek híres magyar celeb menyasszonyait. Neked kinek a ruhája tetszett legjobban?

Neked kinek a ruhája tetszik legjobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.