Különleges bejegyzést tett közzé szombat reggel Sarka Kata. Egy üzenetet, amelyet neki küldtek...

Kata nyilvános Facebook-oldalán tette közzé, hogy Hajdú Péter megcsalta a házasságuk alatt:

"Köszönöm, és tudom... Egész héten a Peti nagyintejúitól volt hangos a sajtó, és mindenhol áldozatszerepben tetszelegni nem elegáns dolog, és borzasztóan bántotta az igazságérzetemet, de nem akartam tenni ellene semmit. Viszont most hiába nem elegáns, de szeretném, ha szembesülnétek a sok sok mélyinterjú valóságtartalmával... És akkor erről ennyit.
#elvilegmegaferjem #nemsokaig #ujelet #mindenjobblesz" - ezt fűzte hozzá a levélhez, amit kapott, majd egy kommentben bevallotta, hogy tudta, már a házasságuk idején is megvolt Péter új kedvese.

Az üzenet szerint Hajdú Péter új barátnőjével tűnt fel a Hiltonban, ami a műsorvezetőt egyáltalán nem lepte meg. Kata a kommentekben azt állítja, Péternek már akkor is megvolt a barátnője, amikor még együtt voltak. Sőt, állítása szerint arról is tudott, hogy férje másik nővel utazik el. Azóta Péter is reagált.

Vallomás Hajdú Péter édesanyjától:
Hajdú Péter édesanyja nagyon szomorú, amiért – akárcsak ő – fia is elválik. Remélte, hogy erre Péter életében nem kerül sor, azonban így már csak abban bízik, hogy sikerül csendben letudniuk a válópert, sárdobálás nélkül. Hát úgy látszik, nem teljesül az asszony vágya.