Sarka Kata bevallotta, hogy Hajdú Péter megcsalta

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Sarka Kata válás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges bejegyzést tett közzé szombat reggel Sarka Kata. Egy üzenetet, amelyet neki küldtek...

Kata nyilvános Facebook-oldalán tette közzé, hogy Hajdú Péter megcsalta a házasságuk alatt:

"Köszönöm, és tudom... Egész héten a Peti nagyintejúitól volt hangos a sajtó, és mindenhol áldozatszerepben tetszelegni nem elegáns dolog, és borzasztóan bántotta az igazságérzetemet, de nem akartam tenni ellene semmit. Viszont most hiába nem elegáns, de szeretném, ha szembesülnétek a sok sok mélyinterjú valóságtartalmával... És akkor erről ennyit.
#elvilegmegaferjem #nemsokaig #ujelet #mindenjobblesz" - ezt fűzte hozzá a levélhez, amit kapott, majd egy kommentben bevallotta, hogy tudta, már a házasságuk idején is megvolt Péter új kedvese.

Az üzenet szerint Hajdú Péter új barátnőjével tűnt fel a Hiltonban, ami a műsorvezetőt egyáltalán nem lepte meg. Kata a kommentekben azt állítja, Péternek már akkor is megvolt a barátnője, amikor még együtt voltak. Sőt, állítása szerint arról is tudott, hogy férje másik nővel utazik el. Azóta Péter is reagált.

Vallomás Hajdú Péter édesanyjától:

Hajdú Péter édesanyja nagyon szomorú, amiért – akárcsak ő – fia is elválik. Remélte, hogy erre Péter életében nem kerül sor, azonban így már csak abban bízik, hogy sikerül csendben letudniuk a válópert, sárdobálás nélkül. Hát úgy látszik, nem teljesül az asszony vágya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.