Talpig sminkben, hatalmas dekoltázzsal edz Sarka Kata - Fotó!

Sarka Kata fotó műsorvezető smink edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű műsorvezető minden nap ellátogat az edzőterembe. Így tett ma is, és egy igazán szexi szelfit is lőtt a rajongóknak. 

Kata az utóbbi hetekben még keményebben edz egy fotózás kedvéért, melynek meg is lett az eredménye: már négy kilótól sikerült megszabadulnia. A dögös anyuka nagyon kitartó, ha diétáról és testmozgásról van szó, egy nap sem telik el, hogy ne látogatná meg az edzőtermet. Most pedig azt is megmutatta, mennyire csinos még mozgás közben is.

Forrás: Facebook/Sarka Kata
Kakikapszulával fogyna Nyertes Zsuzsahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160119-nyertes-zsuzsa-szineszno-ha-elhizna-kiprobalna-a-kakikapszulat-ami-segit-a-fogyasban.htmlA színésznő semmitől sem riadna vissza, ha a pluszkilóktól kellene megszabadulnia. Ez Zsír!--Kiderült Jennifer Lopez tökéletes alakjának titka!http://www.life.hu/ez-zsir/20160119-ezt-a-dietat-koveti-jennifer-lopez-a-tokeletes-alakert.htmlAz énekesnő személyi edzője elárulta, hogyan tartja magát formában a latin díva. Szigorú és jól átgondolt diétát követ! Ez Zsír!--Rubint Réka izmaitól tátva maradt a szánkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160118-rubint-reka-fintesz-edzo-izmaitol-tatva-maradt-a-szank.htmlA fitneszkirálynő a hétfő reggelt az edzőteremben kezdte, és lenyűgöző szelfin mutatta meg tökéletes alakját. Ez Zsír!OrigoMicsoda látvány! Így fest Bódi Sylvi teste a madagaszkári naplementébenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160117-bodi-sylvi-modell-csodas-teste-igy-fest-a-madagaszkari-naplementeben-micsoda-latvany.htmlA modell, aki legutóbb egy hatalmas vadállattal pózolt, most egy jóval szolidabb képet tett ki nyilvános közösségi oldalára.Ez Zsír!--Így edz Floridában Hódi Pamela - Szexi fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160117-hodi-pamela-szexi-fotoja-alomalakot-villantott-floridaban-berki-krisztian-kedvese.htmlBerki Krisztián kedvese nem hagy ki egyetlen napot sem, ha testedzésről van szó. Ennek meg is van az eredménye, és a dögös anyuka fotója láttán leesett az állunk. Ez Zsír!--Micsoda testek! Közös címlapon pózol Alessandra Ambrosio és Cristiano Ronaldohttp://www.life.hu/ez-zsir/20160116-kozos-cimlapon-pozol-alessandra-ambrosio-es-cristiano-ronaldo.htmlÜtős címlappal indítja az évet a GQ magazin: Alessandra Ambrosio és Cristiano Ronaldo közös fotói tényleg elég dögösre sikeredtek... Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.