Sarka Kata fotó szexi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata ezúttal egy igazán szexi fotót posztolt: ágyon térdelve mutatta meg tökéletes testét a sztármami.

A dögös celebmami végre újra a régi, kigyógyult a betegségből, és szebb, mint valaha.

Újabb fotóján ismét megmutatta dögös oldalát: ágyon térdelve,

merész dekoltázst villantva fotózkodott a sztár.

Követői imádják Kata legújabb képét, nem győzik dicsérni szépségét, ami nem is csoda, hiszen remekül áll rajta a testszínű overall, ami olyan hatást kelt, mintha pusztán egyetlen magas sarkú cipőt viselne...

Szemmel láthatóan hosszabb is a haja Katának, valószínűleg kért fodrászától egy kis hajhosszabbítós tuningot, ami manapság igen közkedvelt a hölgyek körében. 1-2 óra, és máris dúsabb és hosszabb lehet a hajkoronánk.

Sarka Kata: "Pár Facebook-fotó erejéig mindenki kiváló apa tud lenni"

Kommentháborúvá fajult Sarka Kata és Hajdú Péter válása. A felek korábban nem nyilatkoztak arról, mi vezetett idáig, azóta azonban kiderült néhány részlet. Kata azt állítja, férje sorozatosan olyan dolgokat tett vele, amit eddig csak az ügyvédjének tudott elmondani, most pedig Hajdú apai kvalitásait kérdőjelezte meg.

Britney Spears félmeztelen – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170220-britney-spears-felmeztelen-fotot-posztolt.htmlBritney Spears az elmúlt években újra önmagára talált. Sikeresen a háta mögött hagyta múltját és idegösszeomlásának emlékeit, folytatta karrierjét, és gyerekeit is példásan neveli. Nemcsak belsőleg, de külsőleg is teljesen átalakult a díva: ezúttal tökéletes felsőtestét mutatta meg, amit alig takart valami... Trend--Kulcsár Edina és párja Valentin-napi meglepetése – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170214-kulcsar-edina-es-parja-foto-valentin-napra.htmlKulcsár Edina és párja, Csuti alig egy éve alkotnak egy párt, ám szemmel láthatóan izzik körülöttük a levegő. Ezt mostani durván szexi fotósorozatuk is bizonyítja... TrendOrigoÍgy fest smink nélkül Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/trend/20170206-cinthya-dictator-smink-nelkul-diaklany.htmlCinthya Dictator leginkább arról híres, hogy bármivé képes átalakulni. Láthattuk már görög istennőként és meztelen szexbombaként is pózolni. Ezúttal viszont olyat tett magával, amit mi sem hittünk volna. TrendOrigoLilu Kendall Jennerrel találkozott- fotó!http://www.life.hu/trend/20170126-lilu-kendall-jenner-vilagsztar-talalkozas.htmlLilu az egyik leghíresebb sminkes márka jóvoltából vesz részt a Paris Couture Weeken, ahol nem akárkivel futott össze. Fotó is készütl a nagy találkozásról. TrendOrigoVajna Timi ezúttal egy nővel huncutkodik az ágybanhttp://www.life.hu/trend/20170125-vajna-timi-ujabb-szexi-foto-agyban-egy-novel.htmlVajna Timi az elmúlt időszakban folyamatosan felforrósítja a levegőt maga körül. Ezúttal viszont még önmagát is sikerült felülmúlnia... TrendFotó: Hirling Bálint - OrigoEgyszerű, dögös, otthon elkészíthető frizura szilveszterrehttp://www.life.hu/trend/20161229-csinald-magad-a-szilveszteri-hajad.htmlSokaknak nem fér már bele az év végi hajtásba, hogy a szilveszeri buli előtt fordászhoz menjenek. Nekik és minden kreatív lánynak szól a következő videó: készítsd el otthon a dögös party sérót! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.