Ez lesz Hódi Pamela esküvői ruhája? Videó!

esküvő Hódi Pamela menyasszony Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledik a nagy nap, ezért lassan nem árt eldönteni, hogy milyen ruhában szeretné kimondani a boldogító igent a sztármami. Úgy tűnik, Pamela megtalálta álmai esküvői ruháját!

Ahogy azt a Life.hu is már megírta, Berki Krisztián feleségül veszi Hódi Pamelát, és hatalmas bulit szerveznek. A sztárapuka elárulta, hogy az egész ország hivatalos a nagy napra, és rengeteg sztárfellépő is lesz az eseményen.

A csinos modell megmutatta a gyönyörű ruhakölteményt Forrás: Instagram

Nemrég Pamela további részleteket mesélt el a július elsejére kitűzött esküvőről, azóta már tudjuk a helyszínt, valamint azt is, hogy ki fogja az oltár elé kísérni a sztármamit. Az időpont eközben vészesen közeledik, de

úgy tűnik, Pamela megtalálta azt a menyasszonyi ruhát,

amiben esküdni szeretne.

A fehér ruhaköltemény az egyik vállát szabadon hagyja, míg a másikat egy virágmintás pánttal öleli át. Vékony derekát tökéletesen kiemeli, és szép nagy abronccsal rendelkezik. Mindenki szerint érdemes lenne ezt a darabot választani, bár az kérdéses, hogy ebben mennyire lesz kényelmes a mulatozás.

Szabó Zsófi felháborító üzenetet kapott a Facebookonhttp://www.life.hu/sztarok/20170327-szabo-zsofi-undorito-uzenetet-kapott.htmlA közszereplőknek sok mindent el kell tűrniük, de van egy határ, és Szabó Zsófinál nemrég lépte át ezt valaki. Olyan gusztustalan üzenetet küldött ugyanis, hogy azt a sztár nem bírta szó nélkül hagyni.TV + SztárokOrigoŐrülten imádja kedvesét Pápai Joci http://www.life.hu/sztarok/20170327-papai-joci-meg-mindig-szerelmes-a-felesegebe.htmlA kétgyermekes apa élete hihetetlenül felgyorsult és megváltozott, de az érzelmei ennek ellenére a helyén maradtak. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoTóth Gabi nem beszél volt mentoráltjával, Opitz Barbivalhttp://www.life.hu/sztarok/20170327-toth-gabi-es-opitz-barbi-nem-beszelnek-egymassla.htmlTóth Gabi utoljára volt az X-Faktor mentora, versenyzője, Opitz Barbi nyerte a hatodik szériát. Az énekesnő megígérte mentoráltjának, hogy mindig mellette lesz, de állítólag már nem is beszélnek.TV + SztárokOrigoSzexmunkára akarták kényszeríteni Éden Naomit http://www.life.hu/sztarok/20170327-majdnem-szexmunkas-lett-eden-naomibol.htmlA fiatal lány élete csak egy hajszálon múlt, majdnem örökre a fogvatartói áldozatává vált. TV + SztárokOrigoPumped Gabo édesanyja szégyenli a fiáthttp://www.life.hu/sztarok/20170327-pumped-gabo-anyja-szegyenli-a-fiat.htmlValóságshow-ban mutatja be az életét Pumped Gabo és barátnője, és nem szégyenlősek. A gyúrós fiú édesanyja azonban nem örül annyira a nagy kitárulkozásnak, szerinte rendkívül kulturálatlanok a fiatalok. TV + Sztárok--Király Viktor készen áll az apaságrahttp://www.life.hu/sztarok/20170327-kiraly-viktor-szivesen-lenne-mar-apa.htmlKirály Viktor jelenleg a szinglik életét éli, ám testvére kisbabája benne is felébresztette az apai ösztönöket... TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.