Hódi Pamela esküvői titkokat árult el

Forrás: Tv2 -
esküvő Hódi Pamela Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela elárulta, miért tudta megtartani az ország macsóját, Berki Krisztiánt.

Pachmann Péter kérdésére a sztármami elmesélte, hogy szerinte azért maradt mellette leendő férje, Berki Krisztián, mert ő sosem hódolt be neki, és nem esett hasra attól, hogy ő a nagy Berki.

Hódi Pamela titkokat árult el közelgő esküvőjükről Forrás: Tv2

"Szerintem az, hogy én kiállok az igazamért (...) Sok mindenki bólogatott neki, odáig voltak érte, bennem azért soha nem volt az a hú de nagy istenítés. Én az elejétől kezdve úgy álltam hozzá, hogy voltak szabályok, szerintem neki ez tetszett, hogy valakinek meg kellett felelni" – ecsetelte őszintén Pamela.

Pamela azt is elárulta, hogy Biriben,

egy kúriában fogják megtartani az esküvőt,

amihez egy csodálatos kápolna is tartozik. Az volt a menyasszony álma, hogy ezen a festői helyszínen mondja ki Krisztiánnak az igent, és úgy tűnik, ez a vágya teljesülni is fog.

Nati is tudja, hogy mire készülnek a szülei, de egyelőre nem fogta fel ennek a súlyát. Hódi Pamela azt is elmesélte, hogy őt rendhagyó módon

az édesanyja fogja oltár elé kísérni,

mert mindent neki köszönhet. Édesapjával nem tartják a kapcsolatot, így ő nem is lesz ott az esküvőn.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.