Palvin Barbi Cannes-ból posztolt - Szexi fotó!

modell Palvin Barbi Cannes-i filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi a filmfesztiválon sem rejtette véka alá, hogy minek köszönheti a mindent elsöprő sikerét. Csodálatos estélyiben pompázott.

Ahogy azt már megírtuk, Palvin Barbi is megérkezett a Cannes-ba. A szépség alig múlt el 20 éves, mégis megdöbbentő sikereket ér el a szakmájában. Ezek után nem meglepő, ha olyan neves eseményekre is meghívást kap, mint a cannes-i filmfesztivál, ahol egyébként már nem először tesz látogatást.

Az érkezése kapcsán egy szexi fotót posztolt a szobájából, bár azt egyelőre nem tudni, hogy ki készítette a csinos felvételt. Nemrég pedig friss fotó került fel Barbi Instagramjára, ahol közelről is megpillanthatjuk az estélyi ruháját.

Last night was amazing. thank you for having me ! #lorealcannes #akillisparis #akillis

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Barbi egy kövekkel kirakott, mélyen dekoltált, földig érő ruhát viselt a neves eseményen, ami szabadon hagyta a hátát és a vállait. A követői természetesen nem tudnak betelni a 23 éves modell szépségével: a tegnapi képe már félmillió kedvelésnél jár.

yeppp. i am ready #lorealcannes

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Palvin Barbi bikiniben szexizik - Videó!

Elképesztő videó látott napvilágot Palvin Barbiról. A fiatal szépség falatnyi bikiniben napfürdőzik egy egzotikus vízparton. Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.