szépségápolás Nyár smink szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szezon legizgalmasabb árnyalatai elrepítenek a fülledt trópusokra és az érintetlen természetbe. Igazi multikulturális vibrálás! Az állatmotívumokat felváltották a lomb- és levélzöldek, valamint a színpompás virágminták. Egyszerre sikkes és elragadó ez a sok bujaság.

Ha te is szereted az újdonságokat, akkor kalandra fel, próbáld ki a nyár legmenőbb színeit. Egyszerre divatosak a matt és a fényes, valamint az ultrafényes textúrák, amiket bátran kombinálhatsz is.

  • Ha hideg bőrszíned van, akkor fenségesen mutat az igazgyöngy, az arany, a barack, a világos narancs, a mályva, a türkiz, valamint a bordó.
  • A meleg bőrszínhez jól passzol a tejeskávé, a barackospink, a mandarin, a dinnye, a lombzöld és a padlizsán. Nappali sminkhez ideálisak a friss citrusfélék és a gyümölcsös árnyalatok.
Inspirálódj a kedvenc gyümölcsödből - a nyár egyik sláger smink árnyalata a mandarin lesz Forrás: Thinkstock

Dobd fel a napodat egy kis vibrálással: bátran párosítsd a mandarint a jégkékkel, a fagyoslilát a mentazölddel, a rózsaszínt a napsárgával. A szenvedélyes nyárestékhez fokozd a szikrázó, üdítő színek ragyogását. Titokzatosan izgalmas lehet a megjelenésed, ha a dzsungelzöldet pinkes lilával kombinálod, vagy a türkizzöldet a neonkékkel, a napsárgát aranyló bronzzal vagy a narancsospinket a padlizsánnal. Bátran kísérletezz!

Ha a szemfestésedet fekete szempillaspirállal koronázod meg, akkor kontrasztosan fognak vibrálni a színek. Ha színes szempillaspirált szeretnél, akkor kontrasztos színt válassz, úgy még hangsúlyosabb lesz a megjelenésed. Ragyogj ki a tömegből!

5+1 trükk, amivel tartósabb lesz nyáron a sminked

Bizony nemcsak a hőérzetünk változik nyáron, hanem bőrünk igényei is. Így fontos tudni, hogy mivel ápolhatjátok ilyenkor a bőrötöket, illetve mit tehettek annak érdekében, hogy a sminketek a legnagyobb kánikulában is tartós legyen. Olvasd el Larion Oscar tippjeit!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.